Hogy tudnék elkészíteni egy Hello Kitty-s sajttortát?





Koszi a videot csak sajnos nincsenek ilyen formanyomo eszkozaom itthon es nem is szandekszok venni ill
nemetul se tudok igy nemtudom hogy mik azok a szinea cuccok bar gondolom cukorszirupfeleseg lehet.





Hát ez attól is függ, hogy sütés nélküli sajttorta, vagy sütött verziót akartok csinálni.
Én úgy csinálnám a legegyszerűbben, hogy csinálnék egy finom csokis alapot (törtkekszeset vagy piskótát, mindegy) ráönteném a vaníliával ízesített sajtkrémet és aztán 2. verzió lehet:
1. sütés nélküli sajttorta:
Megvárom míg a krém kicsit megdermed, de nem szilárdul meg teljesen. Addig papírból kivágok egy ilyet: [link] Úgy, hogy a fekete rések legyenek a papír lyukas részei. És ezt használom sablonként: a krémre óvatosan ráfektetem a papírt, figyelve, hogy a sarkok, szélek, csücskök rendesen lent legyenek, és aztán megszórom porcukorral elkevert kakaóporral. Utána a papírt óvatosan kell levenni, hogy a felesleges kakaó ne rontsa el a mintát.
2. sült sajttorta:
Ehhez szerintem nem illik a kakaópor, inkább a csokiöntet. Fogok fele annyi tejszínt, mint étcsokit (50ml tejszín, 100gr csoki). A tejszínt felforrósítom, ráöntöm a csokidarabokra, pár percig hagyom olvadozni, megkeverem, ha kell még kicsit melegítem mikróban, hogy szép fényes csokiöntet legyen. A első verzióban leírt sablont elkészítem, a megsült, kihűlt sajttortára fektetem és a csokiöntettel megrajzolom a mintát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!