Hogyan kell elkészíteni házilag a gyrost hogy puha legyen a hús? Pulykahúsból is lehet?
Figyelt kérdés
2014. aug. 13. 19:04
1/2 anonim válasza:
Minden húsból lehet, nem kell feltétlen bárányból. Édesanyám úgy csinálja, hogy beleteszi a pácolt húst egy serpenyőbe páccal együtt, és addig süti, amíg el nem forr róla a pác. Mindig puha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!