Lehet úgy főzni a tarhonyát, mit a tésztát? Felforralok vizet, beleöntöm és, ha puha leszűröm? Pirítás nélkül
Figyelt kérdés
2014. aug. 1. 18:31
1/10 anonim válasza:
Lehetni lehet, de minek? Ízetlen trutymó lesz belőle.
2/10 anonim válasza:
Lehet, és a tarhonya píritás nélkül se izetlen!
3/10 anonim válasza:
Ha úgy főzöd ki a tarhonyát ahogy leírtad, akkor a végén kuka lesz belőle mert senki nem fogja megenni.
4/10 anonim válasza:
Vajon aki leszólja, megfőzte már így? :)
5/10 A kérdező kommentje:
Most akkor tényleg csak pirítva lehet? Én nem tudom pirítani és nem is akarom.
2014. aug. 1. 19:05
6/10 anonim válasza:
A tarhonya is ugyanolyan tészta, mint a többi. Úgy főzöd, ahogy neked tetszik.
7/10 anonim válasza:
ma 18:43 vagyok
Le lettem pontozva pedig tapasztalatból beszéltem.
Eleinte én is kifőztem mint a tésztát, és sehogy sem volt jó. Olyan pocsék volt, összeragadt, íztelen.
Később mondták, hogy pirítsam meg a tarhonyát előbb. Nem tudtam, hogy így kell, így megpirítottam, és utána főztem ki. Így lett igaz tarhonya.
8/10 anonim válasza:
Egyszer elfelejtettem megpirítani, csak simán megfőztem és ehetetlen volt :( Komolyan nagyon rossz ízű trutymó lett belőle.
9/10 anonim válasza:
Kezdő szakácsként mondom, nem bonyolult pirítani, még nekem is megy :D Ráadásul tényleg sokat dob az ízén, ezt még akkor is érezni, amikor nem sikerül elég alaposan megpirítani a tarhonyát.
10/10 anonim válasza:
Csókoltatom mindazon tahókat, akik lepontoztak! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!