Túró gombóc hogyan marad másnap is puha?
Figyelt kérdés
Nekem másnapra mindig sokkal keményebb lesz: Frissen finom puha.2014. ápr. 25. 15:24
1/2 anonim válasza:
Túrógombóc állás közben mindig keményedik, de ha a fehérjét felvered, akkor könnyebb a tésztája és talán másnap is még puha marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!