Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Túró gombóc hogyan marad...

Túró gombóc hogyan marad másnap is puha?

Figyelt kérdés
Nekem másnapra mindig sokkal keményebb lesz: Frissen finom puha.
2014. ápr. 25. 15:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Túrógombóc állás közben mindig keményedik, de ha a fehérjét felvered, akkor könnyebb a tésztája és talán másnap is még puha marad.
2014. ápr. 25. 16:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Kevesebb grízt tegyél bele.
2014. ápr. 25. 16:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!