Karamell kérdéseim:mennyi idő alatt hül ki főzés után? újramelegíthető, vagy melegen tartható folyamatosan? Meg tud romlani (pl penész) egy idő után kemény alakban? 14 fokos vízben a kész karamell mennyi idő alatt olvad szét?
Figyelt kérdés
sok tészta szerű gombócot akarnék bevonni,de egyedül vagyok rá,vagy újramelegíteném,vagy folyamatosan melegen tartanám bevonás közben,a másik,hogy ezeket a gombócokat úgy szeretném megalkotni,hogy vízben leoldódjon róluk a karamell,a segítségeteket kérném!2014. ápr. 1. 07:21
1/3 anonim válasza:
Hogy készíted a karamellt? Mert az összetevőktől nagyban függ az, hogy mennyi idő alatt szilárdul meg. Újramelegíteni újralehet, akárhányszor.
Szintén az összetevőktől függ, hogy mennyire romlandó.
Hogy mennyi idő alatt olvad szét a karamell 14 fokos vízben hát arról fogalmam sincs :)
Mit készítesz?
2/3 anonim válasza:
14 fokos vízben az életében le nem olvad.....
3/3 A kérdező kommentje:
összetevőn még nem gondolkoztam,tanácsokat várom...de a lényeg az lenne,hogy szilárdas legyen és tapadjon,na meg hogy akár olvadjon szét a vizben,ha 30 perc 1 óra után olvadna,az lenne a tökéletes kb. vékony bevonatra gondoltam,talán valami vajkaramella,vagy ilyesmi?glükóz sziruppal láttam hogy készítenek karamell cukorkát,ami formálható,de az nekem nagyon nyúlós,kicsit szilárdabb kellene
2014. ápr. 1. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!