Tortát fogok sütni és a benne lévő krém karamellás lesz melyet karamell pudinggal főzök meg és felvert habtejszínnel keverem össze! Kívül szeretném fondantal borítani. Lehetséges? Lesz valami baja a tortának? Nem lenne nehéz a fondant?
Figyelt kérdés
2013. dec. 13. 18:32
1/1 anonim válasza:
Nem olyan nehéz.Eleinte Én is féltem tőle,de nem kell.Ha érdekel van egy jó,sokszorosan bevált fondant receptem.És pár tapasztalatból adódó praktika.Ha érdekel írj privátba és szívesen segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!