Fondant tortára írókázni mivel lehet?!
Figyelt kérdés
Érdekelne az alapanyag és az eszköz is! Tejszínes krémmel ugye nem lehet, mert feloldja a fondantot. A nyers tojástól fóbiám van, még a mézeskalácsra sem teszek porcukros tojáshabot. Milyen anyagok jöhetnek szóba, amelyek nem teszik tönkre a borítást? Eszköznek nektek mi vált be? Sima zacskó, vagy habzsák + cső, vagy egyéb "célszerszám"? Köszönöm előre is a válaszokat!2013. nov. 25. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!