Csokikrém recept, ami nem geil, és jó fondant (cukormáz) alá? Illetve ezt a krémet kenném a rétegek közé is.
akár...igen, a vajasak nagyon tömények tudnak lenni.
A lényeg,hogy jó legyen a fondant alá,és finom is legyen:)
Én épp hétvégén csináltam egy isteni csokitortát, ne ijedj meg, kell bele vaj, de köze nincs a csúszós, vacak vajas krémhez, azt én is utálom.
1 főzős csokipudingot készíts el 3 dl tejjel 3 ek. cukorral, majd olvassz bele 1 tábla 75 %-os étcsokit. - ha kész hűtsd le, amíg hűl habverővel habosíts fel 20 dkg szobahőmérsékletű vajat (nem margarint!!) 3 ek. porcukorral (én gépi habverővel 5 percig vertem a legmagasabb fokozaton) - amikor kész keverd bele a kihűlt csokis pudingot. (tölteléknek és bevonatnak is jó)
Nagyon-nagyon finom! :)
köszönöm!!nagyon jól hangzik a pudingos krém!!
Igazából a fiaim szülinapi tortájához keresek jó receptet.
Olyan tortát szeretnék,amiben piskóta van alul felül,középen piskóta rolád,csokikrémmel,kívül fondant szigorúan versenyautóval díszítve:))
lehet nagy fába vágom a fejszém,de olyan jó lenne ha összejönne:)
és piskótának milyen receptet ajánlotok?azt tudom,hogy a roládé más mint a sima...én eddig mindig vizes piskóta recepttel sütöttem,de az most nem lenne jó sztem,valami "töményebb" kéne ami jobban hasonlít a rolád tésztájához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!