Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hónapos reteket hütőben...

Hónapos reteket hütőben tartjátok vagy kint a konyha pulton? Mit csináljak, hogy másnap is friss ropogos maradjon?

Figyelt kérdés
Nekem másnapra már mindig megfonyad kicsit.
2014. márc. 9. 09:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Levagdosom róla a zöldet, egy uzsonnatasiba teszem és a hűtőben tárolom, 1 hétig is friss marad.
2014. márc. 9. 09:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Zacskóban, hűtőben tárolom
2014. márc. 9. 09:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
alját, tetejét levágom és egy kis doboz vízben úsztatom őket
2014. márc. 9. 09:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Letördelem őket a szárról és egyszerűen csak berakom a hűtő zöldségesfiókjába. Soha nem fonnyadtak még meg.
2014. márc. 9. 09:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is leszedem a zöldjét és zacsiban rakom a zöldség-tároló dobozba. De a zacsi száját ne zárd be, hadd levegőzzön, különben bepárásodik, bevizesedik és hamarabb romlik!
2014. márc. 9. 10:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
A zöldjét lecsavarom és a retkeket papírzacskóban tartom a hűtőben.A nejlonban a pára miatt akár kihajtani is képes.
2014. márc. 9. 16:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!