A rakott krumplit összeállíthatom előző este úgy, hogy másnap már sütésre kész állapotban legyen?
Figyelt kérdés
Valaki próbálta már így? Finom lett, vagy érződik rajta, hogy állt a hűtőben?2014. febr. 14. 00:44
1/8 anonim válasza:
Hmmm még sosem próbáltam így ,de szerintem az égadta világon semmi baja sem lesz. Főleg ,h elég natúr cuccokból áll 1 rakott krumpli jajj meg is kívántam :D fenébe!
3/8 anonim válasza:
Nyugodtan berakhatod ejszakara. Sutes utan nem erzodik semmi. Olyan, mintha friss lenne. En szoktam neha lecsot tenni bele, es igy mintha jobban ossze is erne.
4/8 anonim válasza:
Persze, így is ugyanolyan jó lesz!
5/8 anonim válasza:
Igen, én szoktam ilyet csinálni.
6/8 anonim válasza:
Lecsót eszedbe ne jusson rakott krumpliba rakni, ha nem akarsz malacka tápot a kajádból.
7/8 anonim válasza:
Én nem csak a rakott krumplit, hanem mást is szoktam így csinálni, hogy teljesen sütésre készen összeálítom, és beteszem a hűtőbe, s majd csak másnap sütöm meg.(pl rakott karfiol, őzgerincformában sült csirkemell, stb.)
Nagyon sok időt spórolok vele, és az íze kifogástalan. Egyáltalán nem érződik rajta, hogy nem frissen állítottam össze!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2014. febr. 14. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!