Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A rakott krumplit összeállítha...

A rakott krumplit összeállíthatom előző este úgy, hogy másnap már sütésre kész állapotban legyen?

Figyelt kérdés
Valaki próbálta már így? Finom lett, vagy érződik rajta, hogy állt a hűtőben?
2014. febr. 14. 00:44
 1/8 anonim válasza:
Hmmm még sosem próbáltam így ,de szerintem az égadta világon semmi baja sem lesz. Főleg ,h elég natúr cuccokból áll 1 rakott krumpli jajj meg is kívántam :D fenébe!
2014. febr. 14. 01:06
 2/8 anonim ***** válasza:
szerintem sem lesz semmi baja.
2014. febr. 14. 01:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Nyugodtan berakhatod ejszakara. Sutes utan nem erzodik semmi. Olyan, mintha friss lenne. En szoktam neha lecsot tenni bele, es igy mintha jobban ossze is erne.
2014. febr. 14. 02:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Persze, így is ugyanolyan jó lesz!
2014. febr. 14. 06:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen, én szoktam ilyet csinálni.
2014. febr. 14. 07:15
 6/8 anonim ***** válasza:
35%
Lecsót eszedbe ne jusson rakott krumpliba rakni, ha nem akarsz malacka tápot a kajádból.
2014. febr. 14. 07:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én nem csak a rakott krumplit, hanem mást is szoktam így csinálni, hogy teljesen sütésre készen összeálítom, és beteszem a hűtőbe, s majd csak másnap sütöm meg.(pl rakott karfiol, őzgerincformában sült csirkemell, stb.)

Nagyon sok időt spórolok vele, és az íze kifogástalan. Egyáltalán nem érződik rajta, hogy nem frissen állítottam össze!

2014. febr. 14. 08:21
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2014. febr. 14. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!