Este bekevert palacsintatészta megromlik, ha csak másnap reggel sütöm ki?
Nagyon szeretnék végre palacsintát sütni, de nincs rá egyben semmi időm. :( Nem szeretném hajnalban a keverőgép hangjával ébreszteni a családot, ezért arra gondoltam, hogy ma este 10 körül bekeverem, és reggel 6 körül kisütöm. Utána, ha felébredt a kisfiam, úgyse lesz már lehetőségem órákat tölteni a konyhában.
Szerintetek ez így lehet? Vagy tönkremegy hűtőben is a tészta addig?
Keverd be most, és tízig ki tudod sütni. Ha berakod a hűtőbe, másnap reggel fogyasztható, de nyers bekevert tésztát elrakni nem ajánlott.
Remélem segítettem!
Hűtőben baja nem lesz.
Ha mégis besűrűsödne (amit az előző válaszoló írt), akkor tejjel, (szóda)vízzel sütés előtt hígísd meg. A pótlást belekavarhatod fakanállal is, annak nincs hangja.
Semmi baja nem lesz tőle.
Akkor még egy tanács, s remélem én oldom meg a gondod. :)
Csak mondom, hogy nekem is van robotgépem, de a palcsit a mai napig egy sima kis habverővel keverem ki. Tudod amivel a krémeket meg ilyesmit szoktak kikavarni. Hangja nem nagyon van, és mivel nem akarsz gondolom egy hatalmas veilinggel kikeverni, én 20-30 db-ra valót simán kikeverek vele nagyon gyorsan. Ilyen kütyüre gondoltam, linkelem:
Persze nekem sima eurós boltos olcsó van, és azzal is megy. Rántást, habarást is ezzel csinálok és a pudingot is. Mindent amit nem akarom hogy csomós legyen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!