Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A belsőségeket sokáig tart...

A belsőségeket sokáig tart elkészíteni?

Figyelt kérdés

Szív, tüdő, máj, lép, vese. Ezeket milyen nehéz és milyen sokáig tart ehetővé varázsolni? Az emberi munkaigény érdekel csak, ha csak magában fődögél az nem számít.


Csirkemellfilét sütöttem serpenyőben, ami könnyen és gyorsan megvolt, ez lenne a viszonyítási alap.



2014. aug. 30. 12:51
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
A máj és a szív kb 10perc alatt megfő. A többivel nincs tapasztalatom.
2014. aug. 30. 13:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
A vese, lép, tüdő előkészítése papra és tovább tart.
2014. aug. 30. 13:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
mi az, hogy "papra"?
2014. aug. 30. 13:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
papra = aprólékos, időigényes.
2014. aug. 30. 14:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
95%
Máj gyors, vesét sokáig kell mosogatni és pucolgatni, szívnek elég sok idő kell míg megfő, de nem kell vele sokat babrálni, tüdő elég munkaigényes, Zúzát kihagytad, nekem egyik kedvencem, azt is elég babra pucolgatni, bár ha pulyka, vagy kacsam liba, akkor nagyobb és gyorsabban megy, sokáig kell főzni.
2014. aug. 30. 14:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!