A vízgőzben sütött sajttortát milyen sajtból készítitek? Szoktatok belesütni valamilyen gyümölcsöt / csokit?
Nagyon érdekelne, kinek mi vált be, szeretném azt a krémes állagot, esetleg valamilyen ízesítéssel, s nem tudok választani :D
Csúnyán kíszáradt a simán sütött tortám, így most ezzel próbálkoznék...
A vizgõz nem süt, az párol!
Gözben nem is fog sikerülni a sütés.
Cinikus maradiság... Tessék:
http://www.youtube.com/watch?v=q1Nt-Dvl2aY
"Az alját és az oldalát 4-5 rétegben burkoljuk alufóliával. Ahol van a széle az alufóliának, ott kössük meg egy madzaggal, hogy a víz ne folyjon be.
Forraljunk vizet, majd egy nagyobb tepsibe öntsük bele. (Nem kell sokat beleönteni, kb 0,5l!!)"
Igen, azonban a kérdés nem erre vonatkozott:
"milyen sajtból készíTITEK?"
Tehát, mi vált be... Lehet mascarponéból, philadelphiából, házi krémsajtból a piacról, stb...
Ha analfabéták vagytok a kérdés felfogásához, minek kell beleszólni? o.O
Talán azért mert analfabéta rakta össze a kérdést.
A receptjeidben nem a gözben sül a tortád hanem a sütöben. A vizböl ami a tepsiben van nem lessz akkora göz mint a kuktában.
Aztán az nem sajttorta hanem túrótorta. Ha az angolok mindent Chees-nek mondanak, akkor legalább a forditó figyeljen oda, hogy miröl beszél az angol. A magyar háziasszony visszont szerencsés mert sok mindent megtud különböztetni. A magyar szókincs gazdagabb.
A torta pedig egyszerü túróval a legjobb. Gyümölcsöt azt lehet belerakni amilyen éppen teszik.
Az én utolsó készitményem az mandarinos volt.
Óóóóó, mennyire klassz is, mikor mindenki kiforgatja a szavakat, hogy nehogy a kérdésre válaszoljon.
Mióta túró a mascarpone és a philadelphia?
Hű de rossz helyre írtam ezt a kérdést xDDDDDD
Nem kiforgattam, kijavitottam.
kiforgatni annyi mint kigúnyolni
kijavitani annyi mint kisegíteni
Az utobbi volt szándékomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!