Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A vízgőzben sütött sajttortát...

A vízgőzben sütött sajttortát milyen sajtból készítitek? Szoktatok belesütni valamilyen gyümölcsöt / csokit?

Figyelt kérdés

Nagyon érdekelne, kinek mi vált be, szeretném azt a krémes állagot, esetleg valamilyen ízesítéssel, s nem tudok választani :D

Csúnyán kíszáradt a simán sütött tortám, így most ezzel próbálkoznék...

2014. szept. 28. 14:19
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

A vizgõz nem süt, az párol!

Gözben nem is fog sikerülni a sütés.

2014. szept. 28. 14:39
 2/10 A kérdező kommentje:
S akkor miért kell a receptekben vizet önteni tepsibe, s abban tenni?
2014. szept. 28. 15:28
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Melyik az a recept? Áruld már el, lássak én is csodát.
2014. szept. 28. 19:27
 4/10 A kérdező kommentje:

Cinikus maradiság... Tessék:

http://www.youtube.com/watch?v=q1Nt-Dvl2aY

[link]

"Az alját és az oldalát 4-5 rétegben burkoljuk alufóliával. Ahol van a széle az alufóliának, ott kössük meg egy madzaggal, hogy a víz ne folyjon be.

Forraljunk vizet, majd egy nagyobb tepsibe öntsük bele. (Nem kell sokat beleönteni, kb 0,5l!!)"

2014. szept. 28. 19:39
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Ott van a receptben, hogy Philadelphia krémsajt. Ezen mit nem lehet érteni? Ha a googlebe beírod, még képet is tudsz találni a dobozáról.
2014. szept. 28. 19:44
 6/10 A kérdező kommentje:

Igen, azonban a kérdés nem erre vonatkozott:

"milyen sajtból készíTITEK?"

Tehát, mi vált be... Lehet mascarponéból, philadelphiából, házi krémsajtból a piacról, stb...

Ha analfabéták vagytok a kérdés felfogásához, minek kell beleszólni? o.O

2014. szept. 28. 19:47
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Talán azért mert analfabéta rakta össze a kérdést.

A receptjeidben nem a gözben sül a tortád hanem a sütöben. A vizböl ami a tepsiben van nem lessz akkora göz mint a kuktában.

Aztán az nem sajttorta hanem túrótorta. Ha az angolok mindent Chees-nek mondanak, akkor legalább a forditó figyeljen oda, hogy miröl beszél az angol. A magyar háziasszony visszont szerencsés mert sok mindent megtud különböztetni. A magyar szókincs gazdagabb.

A torta pedig egyszerü túróval a legjobb. Gyümölcsöt azt lehet belerakni amilyen éppen teszik.

Az én utolsó készitményem az mandarinos volt.

2014. szept. 29. 01:33
 8/10 A kérdező kommentje:

Óóóóó, mennyire klassz is, mikor mindenki kiforgatja a szavakat, hogy nehogy a kérdésre válaszoljon.

Mióta túró a mascarpone és a philadelphia?

Hű de rossz helyre írtam ezt a kérdést xDDDDDD

2014. szept. 29. 13:27
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Nem kiforgattam, kijavitottam.

kiforgatni annyi mint kigúnyolni

kijavitani annyi mint kisegíteni

Az utobbi volt szándékomban.

2014. szept. 29. 16:47
 10/10 anonim ***** válasza:
31%
A Mascarpone is meg a Philadelphia is túró termék és nem sajttermék. Azért mert idegen nyevlekben nincs túró, azért magyarul nem lesz belöle sajt.
2014. szept. 29. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!