Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A mellizom sokaknál problémás...

A mellizom sokaknál problémás terület vagy nálam hibás valami?

Figyelt kérdés
Magas vagyok (190cm), széles a vállam, hosszúak a karjaim. A mellizmom sehogy sem akar fejlődésnek indulni. Pedig lassan csak erre koncentrálok. Egy edzést sem hagyok ki, utána 2 napig kemény izomlázam van, külön figyelek arra, hogy előtte és utána is menjen fehérje+CH, de semmi hónapok óta.
2015. júl. 28. 21:19
 1/10 anonim ***** válasza:
én 195 cm vagyok és nekem az fejlődik a legjobban a kezdetek óta
2015. júl. 29. 00:08
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem is az fejlődik a leglassabban, pedig én csak 170 cm vagyok, tehát magas se, cserébe szélesebb vagyok mint sok 180-190 centis ismerősöm és a bic-tric jobban fejlődik, ez van, genetika.
2015. júl. 29. 08:57
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem jó mellem volt szinte edzés nélkül is. Nekem meg a karommal volt bajom mindig is. A fekvenyomást érdemes bonyolítani, alkalmazz piramist. Szépen mész fel a nagyobb súlyokra, valahogy így:

1. 45 kg 8 ismétlés

2. 55 kg 8 ismétlés

3. 65 kg 8 ismétlés

4. 75 kg 6 ismétlés

5. 85 kg 5-6 ismétlés

Utána mehet egy 45 fokos pados fekvenyomás, itt is mehet a piramis. Ezután egy tárogatás 3 vagy 5 szériában, ahogy akarod meg amennyi erőd marad. Tárogatásból 12-15 ismétlés itt nem kell növelni a súlyt. Néha a növelés fordítottját is csinálhatod, ilyenkor bemelegítés után felmész nagyobb súlyokra, után meg csökkented. Remélem beválik.

2015. júl. 29. 12:16
 4/10 WhiteLabel ***** válasza:
Genetika, nekem pl az a legjobb, próbáld ki hattazassal szuperszettben, kombinálva magas ismetlesszammal, keresőbe beirod írnak róla bővebben
2015. júl. 29. 12:28
 5/10 anonim ***** válasza:
3. ha megy 85 kg-ba 5-6 ismétlés akkor szerintem neked meg se kottyan a 45 kg 8 ismétléssel,szerintem annak csak úgy van értelme ha 45 kg de mondjuk 12-14 ismétlés,de ha csak bemelegítésként csinálod hogy szokjad a terhelést edzés elején akkor nem szóltam
2015. júl. 29. 12:37
 6/10 A kérdező kommentje:
Nekem is váll-kar ami szinte edzés nélkül is fejlődik.
2015. júl. 29. 13:23
 7/10 anonim ***** válasza:
6. én meg ez miatt irigyellek,a vállam kb 0,hónapokig 3 gyakorlatot végeztem vállra és 0 fejlődés,most csinálok 4-5öt és most kezdett el valami látszani
2015. júl. 29. 13:26
 8/10 A kérdező kommentje:
Így sem jó, hogy nagyon széles és izmos vállam van, de semmi mellizom. Mindennek egyensúlyban kell lennie.
2015. júl. 29. 13:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát igen,de hát emberek vagyunk,senki se tökéletes
2015. júl. 29. 13:36
 10/10 anonim válasza:

Hello, nem tudom aktualis-e meg, es mar lehet megnott a cicid.

Szoval igyal sok sort edzes utan, es usszal melluszasban havi 40 km-ert.

1 ev utan nekem olyan mellizmom lett, nem tudod beletenni az atletaba :-)

Udv> Andi

2016. aug. 19. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!