Mennyi idő egy ilyen vagy hasonló mellizom?
2015. jún. 30. 19:18
1/16 anonim válasza:
Amikor ennyi idős voltam, mint te, akkor ha olyan kedvem volt lenyomtam napi 100-200 fekvőtámaszt. Rendszertelenül de most is meglátszik. Kb. fél év.
2/16 A kérdező kommentje:
Oké én is kb.ennyi idore szamitottam.Amúgy itthon súlyzózok fekvőzök stb.Mindenemen meglatszik de a mellemen csak oldalt valamennyire lent és bellul nem.Tudom hogy csak rgy izombol all nincs belso stb. de mennyi iido mire rendesen látszani fog?
2015. jún. 30. 19:47
3/16 anonim válasza:
Kb. fél év volt nekem. Amúgy neked más genetikád lehet. Én régen dagadt voltam, lefogytam és már volt egy egész komoly mellizmom. Utána fekvőztem állandóan és nőtt még. Most is nyomom, egy héten 2x-3x, mondjuk másra is edzek már. Összességében ez egyénfüggő. Az étrended legyen rendben. Fél év alatt meglehet neked is simán. Ha jól megy a fekvő, akkor tolódzkodj.
4/16 A kérdező kommentje:
Hat sajnos az etrendem nem nagyon tudom szabalyozni mert azt eszem amit itthon foznek.De viszonylag sok húst rizst és egyeb feherjeforrast eszunk.De nem tudom kiszamolni mibol mennyit.
2015. jún. 30. 20:15
5/16 anonim válasza:
Nem baj, edzeni mindig jó és hasznos, szóval csináld csak.
6/16 A kérdező kommentje:
Rendben csinalom nem is tervezem abbahagyni de az az egy kerdesem lenne még hogy ilyen étrendel amit mondtam egyaltalan nem erhetek el latvanyos fejlodest?
2015. jún. 30. 20:25
7/16 anonim válasza:
Érhetsz el, így is lehet fejlődni, csak sokkal szűkösebben.
8/16 A kérdező kommentje:
Okés kössz.De akkor kb. Fél év alatt el tudok erni ehhez hasonlo mellizmot meg ilyen etrenddel is?
2015. jún. 30. 20:39
9/16 anonim válasza:
Nem lehetetlen. Dolgozz keményen és meglátod, hogy mi lesz. Ha van egykezes súlyzód, akkor tárogass, csinálj áthúzásokat.
10/16 A kérdező kommentje:
Hetente 3X csinálok 3x12 fekvenyomást egykezessel.3X12 tárogatást 3X12 áthuzást 3X12 szűk fekvőtámaszt.Ezt csak mellre.Jó ez így?
2015. jún. 30. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!