Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi idő egy ilyen vagy...

Mennyi idő egy ilyen vagy hasonló mellizom?

Figyelt kérdés

Ilyen mellizmot mennyi idő alatt tudok elérni táp.kiegészítők nélkül? [link]

14/F

2015. jún. 30. 19:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Elég egyszer végig edzeni a mellet egy héten. Ha rendesen megizzasztod magad egy melledzésen utána már nem kell több. Bár kettő még elmegy. 3 már kicsit sok.
2015. júl. 1. 09:27
 12/16 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy annyira nem tudom megeroltetni mert a tárogatast csak 7,5kg-al tudom mert csak ekkora sulyzom van.A fekvenyomast meg maximum 12,5-el de csak ugy hogy a masil kezben csak 2,5kg van hogy valamennyire kiegyensulyozza.Áthuzasnal meg inkabb a hatam erzem.
2015. júl. 1. 12:07
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha nem ilyen a mellkasod genetikája (pl. nem ér össze az izom középen), akkor soha.
2015. júl. 1. 16:02
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem pont ilyenre gondoltam ezt csak hasonlatnak irtam ide.A lényeg az legyen hogy erős "kidülledő" mellizmom legyen az hogy kozepen osszeér vagy sem az nem annyira zavar.
2015. júl. 1. 18:43
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha tudsz majd menj el terembe, vagy vegyél tárcsákat használtan. Csak figyelj, át ne verjenek.
2015. júl. 1. 19:28
 16/16 A kérdező kommentje:
A helyzet az hogy most ballagok es jovore tudok menni nyari munkara.Abbol a penzbol tudok majd jarni terembe addig csak itthon tudok edzeni.Legalább addig megtanulom rendesen a gyamorlatokat.:D
2015. júl. 1. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!