Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Este 22:30 körüli edzés...

Este 22:30 körüli edzés mennyire problémás? Mit javasoltok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Úgy alakult idén az életem (szeptembertől), hogy edzeni csak igen szélsőséges időpontokban lesz lehetőségem. Hetente háromszor fogok tudni edzeni, és abból is kétszer csak este 10 után. Viszont abbahagyni nem nagyon szeretném.... Milyen formahanyatlásra, illetve milyen egyéb problémákra számíthatok? Mit javasoltok?

Köszi

2015. szept. 2. 12:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha van szabadidőd(hétvégén) én megpróbálnék mondjuk 2-t oda rakni és akkor azt az 1-et meg majd bepótlód valamikor hétköznap (am azért nem ajánlot szeritnem mert felébredsz a testmozgástól, és nehezen tudsz majd elaludni.)
2015. szept. 2. 12:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Én azt tudnám javasolni, hogy kora reggel, úgy 5-6 óra tájban végez edzéseket. Ha este 22:30 órakor végeznéd az edzést az elég késő. Nem tudsz eleget pihenni. Ebben az időtájban inkább pihenjél le, és aludjál egy jót.
2015. szept. 2. 13:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Valamikor én is akkor edzem, egyszerűen a család és a munka mellett nincs máskor idő, csak miután a gyerekek elaludtak.

Azt tartsd észben, hogy mindig jobb edzeni, mint nem edzeni, így jól gondolkodsz, hogy inkább késő este, de edzel.

A probléma nálam sz szokott lenni, hogy utána nehezebben alszom el, ennyi.

Vannak ilyen időszakok az életben, ki kell bírni, de ezek edzik meg igazán az embert, az ilyenek nehézségeknél derül ki, hogy az ember mennyire kitartó, milyen az akaratereje, stb.

Én pl. minden ilyen éjfélig tartó edzés után büszke vagyok magamra, hogy megcsináltam, jót tesz az önbizalomnak is, ill. amikor valamihez nincs kedve az embernek, de meg kell csinálnia, akkor eszébe jut, hogy máskor ilyen állapotban még lenyom egy edzést is. :)

2015. szept. 2. 16:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Semmilyenre.Én évek óta kezdem az edzést este 10 körül mert akkor vagyok a legjobb erőben.Fél 11ig edzem,leviszem a kutyát,zuhanyzom,eszem,1 kor fekszek 8kor kelek.
2015. szept. 2. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!