Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek ez milyen testalka...

Szerintetek ez milyen testalkat? (ekto, mezo, endo) Mit lehet belőle kihozni?

Figyelt kérdés

18 éves nő

171 cm

65 kg

30,6% testzsír

képeken:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Nekem leginkább az ilyesmi tetszene, ha valahogy el lehetne érni:

[link]

[link]

[link]

és itt a kék:

[link]

Megvalósítható? Köszönöm a segítséget :)

2016. márc. 31. 21:10
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
54%

Amit te akarsz, az csont és bőr. Ehhez el kell sorvasztani a még meglévő kevéske izmod egy részét. Ezt elérheted fehérjehiányos koplalással, és rengeteg kardió edzéssel.

És ez az igazság: ez ronda és beteges. A mostani formádból (ami nem rossz), igazi bombanőt lehetne faragni, de ez nem az lesz.

Csoffadt leszel, plöttyedt. Ja, és meddő is, bár ez a szexuális irányultságod mellett nem lehet probléma, max a divatleszbiket érdekli.

De vékony leszel... Mondjuk én egy ilyen alakért nem építeném le a szervezetemet, de ha neked ez kell, szuverén jogod.

De később nagyon fognak még azok az izmok hiányozni...

2016. ápr. 1. 09:36
 42/42 anonim ***** válasza:

Megvalósítható. Egy 6-8 hetes szálkásító diéta a jelenlegi sport mellé és kész is.

Azzal én sem értek egyet, amit csinálni akarsz, mert nagyon jó alapjaid vannak, csak erre rá kellene még erősíteni kicsit. De te tudod. :)

2016. ápr. 1. 12:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!