Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek ez milyen testalka...

Szerintetek ez milyen testalkat? (ekto, mezo, endo) Mit lehet belőle kihozni?

Figyelt kérdés

18 éves nő

171 cm

65 kg

30,6% testzsír

képeken:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Nekem leginkább az ilyesmi tetszene, ha valahogy el lehetne érni:

[link]

[link]

[link]

és itt a kék:

[link]

Megvalósítható? Köszönöm a segítséget :)

2016. márc. 31. 21:10
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
0%
Ezer boccs de: megijedni?:DD
2016. márc. 31. 21:38
 12/42 anonim ***** válasza:
Képzeld pontos j-vel kell írni. Előbb google-be nézd meg, mielőtt okoskodsz.
2016. márc. 31. 21:41
 13/42 anonim ***** válasza:
Kajak?:D
2016. márc. 31. 21:41
 14/42 anonim ***** válasza:
Akkor sry:D
2016. márc. 31. 21:42
 15/42 A kérdező kommentje:

Igazság szerint ez a fajta külső nagyon nem tetszik.

Ha választani kell a robusztusabb és az ilyen szálkás izmok között, 1000%, hogy az előbbit választom.

De tudom, hogy gáz, ha nem vagy vékony, nagyon rossz érzés nekem is, hogy hiába futok le edzőtáborban 12 km-eket, olyan gyorsan, mint a felnőtt, férfi csapattársaim, akkor sem vagyok vékony.

Mikor az osztálytársaim kidőlnek ha 3km-t kell futni, vagy 2-t, akkor kicsit elégtétel nekem, hogy én lihegés nélkül végigviszem, de akkor is utálom a külsőmet. Lehet, hogy erős, lehet, hogy nem fájnak az ütések, rúgások, de akkor is rossz érzés, hogy 38-nál nem megy lejjebb a nadrágméretem :) Nagyon rossz, hogy minden barátnőmnek fele ilyen vékony a combja, csak nekem ilyen b*szott vastag. És ennyi, nem megy lejjebb. 44es méretről 38-ra mentem nadrágban, de bezárt, ennél tovább nincs :/

2016. márc. 31. 21:42
 16/42 anonim ***** válasza:
Na jó most beégtem:D
2016. márc. 31. 21:44
 17/42 anonim ***** válasza:
69%
Tudom, hogy ez nem fog érdekelni, mert a nők elsősorban saját maguknak akarnak megfelelni, aztán a többi nőnek és csak aztám a férfiakmak, de mi jobban szertjük ha van combja egy nőnek. Mit csináljak két fogpiszkálóval? Egyáltalán nem vagy kövér. Picit formásodnál baromi jó lenne, sokkal jobb mint ezek a madárijesztők. Fejben kéne picit helyrerázódnod szerintem.
2016. márc. 31. 21:46
 18/42 A kérdező kommentje:
Hagyjátok ezt a j, ly dolgot :D és nem égő, sokkal rosszabb pl a muszáj, amire mindenki azt hiszi(szinte mindenki) h ly, pedig j!!!! Na. De a témára visszatérve, mm, a kérdésemre... nem félek a súlyoktól, nem hiszem, h csúnya leszek tőlük, de azok nem adnak igazi erőt. Csak az elszakadó kis rostokon lévő hegesedés miatt lesznek szépek a formák... nem?
2016. márc. 31. 21:48
 19/42 A kérdező kommentje:

Mondjam h egy csapatban játszunk? :D

Még jó, h nem a pasiknak akarok tetszeni, ha nem ők jönnek be :)

2016. márc. 31. 21:49
 20/42 anonim ***** válasza:
Nem adnak erőt?:D szerinted aki 240 kilóval húz fel, 300al guggol az nem erős?:D
2016. márc. 31. 21:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!