Szerintetek ez milyen testalkat? (ekto, mezo, endo) Mit lehet belőle kihozni?
18 éves nő
171 cm
65 kg
30,6% testzsír
képeken:
Nekem leginkább az ilyesmi tetszene, ha valahogy el lehetne érni:
és itt a kék:
Megvalósítható? Köszönöm a segítséget :)
Igazság szerint ez a fajta külső nagyon nem tetszik.
Ha választani kell a robusztusabb és az ilyen szálkás izmok között, 1000%, hogy az előbbit választom.
De tudom, hogy gáz, ha nem vagy vékony, nagyon rossz érzés nekem is, hogy hiába futok le edzőtáborban 12 km-eket, olyan gyorsan, mint a felnőtt, férfi csapattársaim, akkor sem vagyok vékony.
Mikor az osztálytársaim kidőlnek ha 3km-t kell futni, vagy 2-t, akkor kicsit elégtétel nekem, hogy én lihegés nélkül végigviszem, de akkor is utálom a külsőmet. Lehet, hogy erős, lehet, hogy nem fájnak az ütések, rúgások, de akkor is rossz érzés, hogy 38-nál nem megy lejjebb a nadrágméretem :) Nagyon rossz, hogy minden barátnőmnek fele ilyen vékony a combja, csak nekem ilyen b*szott vastag. És ennyi, nem megy lejjebb. 44es méretről 38-ra mentem nadrágban, de bezárt, ennél tovább nincs :/
Mondjam h egy csapatban játszunk? :D
Még jó, h nem a pasiknak akarok tetszeni, ha nem ők jönnek be :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!