A mezomorf és endomorf testalkat között van átmenet?
Én viszonylag alacsony vagyok.A végtagjaim viszonylag arányosak,viszont a combjaim nagyon vastagok.
Ha edzek rá,csak egyre izmosabb,vaskosabb lesz.
Ruhavásárlásnál is mindig az a problémám,ami derékban jó,az combban,nem.
Illetve alsónadrágnál is ez a helyzet.
Ha nem edzenék biztos híznék vagy 10kg-t.
Akkor én inkább endomorf vagyok?
A legtöbbet lábra és fenékre edzek,hogy ne hízzak el.
És ezt baromi hátrányosnak érzem.
Mások egyáltalán nem edzenek erekre a területekre:(
Én azt vettem észre,hogy a nadrágokat nem az én testemre szabták.
Egyszerűen,amik jók derékban,azok szorítanak a comb részénél,amiknek szélesebb a combja,azok meg leesnek rólam,mert nem olyan széles a derekam.
Sajnos még alacsony is vagyok,így nehéz találnom kis méretet:)
Volt egy időszak,amikor szinte alig ettem valamit,és úgy edzettem,akkor nagyon lefogytam combból is,de akkor meg a felsőtestem izomzata is csökkent.
Szóval elég gáz:D
Mindenféle kevert létezik s az emberek zöme nem tiszta. Rám pl. egyik sem jellemző, bizonyára endo-mezo vagyok, mivel ekto tuti nem.
A nadrágokat néha nem tudom, kinek csinálják, nekem is volt már gondom velük, pedig tudtommal normális arányaim vannak, a nadrág arányai pedig nem kicsit tértek el az enyémektől.
Ki nem edz fenékre és lábra? Mindenre kell. Annak azért örülök, hogy a gyakorlatok zöme felsőtestre megy, jobban szeretem azokat ;)
De az, hogy mire edzel, mit számít a hízás meggátolásában s a fogyásban? Az kalóriadeficit kérdése. Ha túl vaskos lesz a lábad az edzéstől, akkor pont keveset kéne edzened rá, nem?
"De az, hogy mire edzel, mit számít a hízás meggátolásában s a fogyásban? Az kalóriadeficit kérdése. Ha túl vaskos lesz a lábad az edzéstől, akkor pont keveset kéne edzened rá, nem?
"
Ha nem edzenék combra,teljesen bezsírosodna.
Kardiózni is szoktam.
Többnyire az emberek hasra,combra és fenékre híznak.
Az ektormorfok nem nagyon híznak sehová.
A mezomorfok inkább csak hasra az idő múlásával.
Az endók pedig has-fenék-comb kombóra arányosan.
A súlyzós edzések is égetnek zsírt.
Hiába izmos a combom,akkor is olyan érzésem van,mintha kövér lennék,mert nagynak érzem.
Mikor látok ilyen vékony,hosszú combú embereket irigylem őket,mert ők biztos jobban érzik magukat,olyan "könnyű" végtagokkal.
Itthonra kifejezetten ezért is vettem leg magicet,ami célzottan a belső combizmokat célozza meg.
Akkor zsírosodsz, ha kalóriatöbbletben eszel, nem azon múlik, hova edzel. Ez köztudott.
Aztán persze lehet, hogy te valami különleges fajta vagy, nehezen jelentek ki száz százalékosnak dolgokat az emberi szervezet trükkös működése miatt.
De hogy kalóriaegyensúlyban vagy deficitben mi a csudától menne zsír a combodra, azt én fel nem fogom. A test nem így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!