Szerintetek melyik a legjobb testalkat?
Ektomorf, Endomorf, Mezomorf ?
És miért ? Nektek milyen van, mit szerettek benne ?
Személy szerint én endomorf-mezomorf keverék vagyok, bírom azt hogy könnyen jön az izom, és hogy egyszer sem tört el semmilyen csontom. Mások szoktak problémázni azon hogy : "Jaaaaj most miért ektomorf vagyok, úristen de lassan jön az izom, bárcsak mezmorf lennék..."
Ti mit "bírtok" a saját testalkatotokban ?
Mi az amit nem ?
Szerintetek melyik a legjobb testalkat?
Ha body-sakarsz lenni akkor endomorf.
ha szinkronuszo akarsz lenni akkor Ektomorf
ha bunyos akkor pl mezomorf
Az a legjobb amivel eppen foglalkozool es passzol hozza a genetikad...
Ektomorf testalkattal rendelkezem,nincs bele semmi bajom,mindegyik alkatnak megvan a maga előnye-hátránya.
Az egyetlen problémám talán az,hogy nehezen jön a tömeg,viszont ha jön,akkor kevés zsírral,aminek örülök. :)
Talán a mezo vagyok.
Szeretem, hogy gyorsan jön az izom, és meglepően erős vagyok.
Egy barátommal edzek, még csak pár hónapja, ő 7 éve edz és 115 kiló, és 70 kiló vagyok, de már most sok gyakorlatban úgy teljesítek mint ő, igaz ő erősen endomorf .
Régen volt olyan, hogy nagyon vékony voltam , ezért hízni akartam, akkor még mindegy vol, hogy zsírra vagy sem, ezért annyit ettem amennyit elképzelni se lehet, főelg rossz kajákat, és alig mozogtam, fél év alatt 62 kilóról cask 70-re siekrült híznom, ekkor rájöttem, hogy ez nem jó, mert csak hasra és arcra híztam, elég gáz voltam, 1 hónap alatt visszamentem 62 kilóra :D, elég durva belegondolni, más emg alig eszik mégis hízik:)
Most 3 hónap edzés után emgint feljött 9 kiló, ebből nem sok zsír, a testzsír %-om nem is változott :)
Szóval szem szerencsés alakt vagyok, mondjuk én nem akarnék mindenáron szálkás lenni, ha nem arcra híznék...
Ekto-mezo, inkább előbbi, nem keskeny a vállam, viszont vékonyak a csontjaim, és alapból nagyon gyors volt az anyagcserém, igaz ezt most sikerült jól lelassítani szerencsére.
A vékonyságommal (mármint a csontozat) nagyon ki vagyok békülve, egyszerűen ez tetszik.
Ha az alaptípusokat nézem, akkor a mezo, ekto beütéssel, hogy vékonyak legyenek a csontok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!