Szerintetek melyik a legjobb testalkat?
Figyelt kérdés
Ektomorf, Endomorf, Mezomorf ?
És miért ? Nektek milyen van, mit szerettek benne ?
Személy szerint én endomorf-mezomorf keverék vagyok, bírom azt hogy könnyen jön az izom, és hogy egyszer sem tört el semmilyen csontom. Mások szoktak problémázni azon hogy : "Jaaaaj most miért ektomorf vagyok, úristen de lassan jön az izom, bárcsak mezmorf lennék..."
Ti mit "bírtok" a saját testalkatotokban ?
Mi az amit nem ?
2015. jan. 6. 18:13
11/11 anonim válasza:
Én nem tudom talan ecto-mezo keverek vagyok. konnyen izmosodom, ugy hogy mar naggyabol egy fel eve nem edzettem semmit megis eleg izmos vagyok es a csontjaim is meglepoen erosek. A genetikam az szuper ilyen szempontbol mert a szerrvezetem baromira eros es jo turokepessegu. viszont gyors az anyagcserem zsirmennyisegem kabe egyaltalan nincs. megis nem vagyok megelegedve az alakommal mert olyan edzes nem szeretnek csinalni amiben a labam vagy a karom erossodik, sot inkabb lehetnenek a labaim vekonyabbak. de az izomtol sajnos nem azok:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!