14 éves vagyok,173 cm és csak 47 kiló. Ergó elég vékony vagyok. Ha befeszítek durván nézek ki meg minden de akkor is. Mi a legjobb modszer arra hogy ezen valtoztassak es vastagodjak picit? Vab itt olyan aki hasonlo testalkattal gyurta ki magat?
Én 171 centi magas vagyok, 64kg-és még ezt is kevésnek találom. Nem akarlak bántani, én is nehezen hízó tipus vagyok, átérzem a problémád. De neked nem ártana kivizsgáltatnod magad. (teljes laborvizsgálat-vérvétel)
Ugyanis te már kórosan sovány vagy.
Mivel 14 éves vagy, így nem ajánlhatok neked táplálék kiegészítőt, bár lehet hogy kellene. De először is tisztázni kellene hogy egészséges vagy e, ha igen, akkor meg lehet próbálni valamilyen kieg-et. Mondjuk hyper mass 5000 az szerintem jó választás.
Tényleg nézesd meg magad. Egyáltalán eszel te rendesen?
Ezzel kéne kezdeni, hogy az alap makrotápanyag mennyiségek meglegyenek, aztán elkezdhetnél valamit sportolni. Először csak ilyen lazább, rehabilitáció szintűt, aztán mehetne saját súlyos, vagy súlyzós edzés és tömegnövelő étrend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!