Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 14 éves vagyok,173 cm és csak...

14 éves vagyok,173 cm és csak 47 kiló. Ergó elég vékony vagyok. Ha befeszítek durván nézek ki meg minden de akkor is. Mi a legjobb modszer arra hogy ezen valtoztassak es vastagodjak picit? Vab itt olyan aki hasonlo testalkattal gyurta ki magat?

Figyelt kérdés

2013. nov. 7. 19:52
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Am Andi az elso kommentemmel pont nem rad gondoltam abban semmi serto nem vt.a masodik zavart de gondolom azt azert irtad mert magadra vetted az elsom.de nem rad gondoltam am :)
2013. nov. 8. 20:55
 22/25 A kérdező kommentje:
Szov bocsi eleg rosszul fejeztem ki magam ketszer is :(
2013. nov. 8. 20:56
 23/25 anonim ***** válasza:

Na, akkor ezt tisztáztuk. Nincs itt alázás, csak szerényebben kell kiírni a kérdést.:)

Már írták neked kérdező, hogy tömegnövelő étrend kellene és kemény edzés. Még egy évig ne súlyzózz, hanem menjen a fegyencedzés, nézz utána, keress rá, töltsd le netről a könyvet.

Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).

Ezekből kellene leginkább összerakni:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.

ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj.

tehát neked kellene napi 100g fehérje és 300g szénhidrát, 50g zsír.

Ezt a fehérjemennyiséget fedezheted kb. napi fél kg húsból. De a fehérje egy részét beviheted proteintápkiegből, tojásból, túróból is, így ez esetben nem kell ennyi hús. Tápanyagtáblázatokban láthatod, hogy melyik élelmiszerben milyen arányban vannak meg a makrotápanyagok.

2013. nov. 9. 07:08
 24/25 anonim ***** válasza:

Montez

Ne haragudj hogy beleszólok, de most komolyan egy 14 éves gyereknek ajánlasz napi 100g fehérjét? Bőven elég neki a fele is, szénhidrátból meg még az is kevés amit írtál-abból sokkal több kellene. Én még mindig azt javaslom amit a legelső hozzászólásomban, hyper mass 5000-tudom hogy nagyon cukros cucc, de ez a legmegfelelőbb-kezdésnek. Egyszerűen annyira kevés az a 47 kiló ahhoz a magassághoz hogy mindenféleképpen el kell onnan mozdulni felfelé.

2013. nov. 9. 18:11
 25/25 anonim ***** válasza:
De pedig haragszok, ha beleszólsz úgy, hogy nem értesz hozzá. Pont, hogy azért kell neki ennyi fehérje, mert fejlódésben van. 100g az lófütty. És ne ajánlgass cukros sza rokat. Én meg ezt mondom. Na ezért nem írok többet, mert mindig jön egy gyökér aki meg akar cáfolni, pedig 100-szor annyi tapasztalatom van, mint itt bármelyik kisgyereknek.
2013. nov. 9. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!