Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 14 éves vagyok,173 cm és csak...

14 éves vagyok,173 cm és csak 47 kiló. Ergó elég vékony vagyok. Ha befeszítek durván nézek ki meg minden de akkor is. Mi a legjobb modszer arra hogy ezen valtoztassak es vastagodjak picit? Vab itt olyan aki hasonlo testalkattal gyurta ki magat?

Figyelt kérdés

2013. nov. 7. 19:52
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Andi fogadjunk hogy te az a fajta vagy akiben egy csepp önfegyelem és minden ember iránti tisztelet sincs? Xd tanulj harcmuveszetet az megtanit ra xd
2013. nov. 8. 19:50
 12/25 anonim ***** válasza:
Ez a gond, amit Andi is leír. Hogy mi a faroknak van nagy arca sok 14 éves 50 kilós kisgyereknek. Hát vaze én 28 éve edzem, de sosem írnám magamra, hogy durván nézek ki. Kis szerénység kellene, nem nagyképűen kislánysúllyal arcoskodni.
2013. nov. 8. 19:50
 13/25 A kérdező kommentje:
Már megbocsáss de mi a nagykepu ebben? Ha el lennek telve magamtol nem latnam ugy h ide ki kell irnom h gond van a tedtalkatommal? A "durva kinezetet " pedig nyilvan a sulyomhoz merten irtam nem pl hozzad kepest
2013. nov. 8. 19:55
 14/25 anonim ***** válasza:
Na de 47 kilósan én nem mernék ilyet magamról írni. Kicsit gondolkozz már mire arcoskodsz! A szerény embereknek szeretek segíteni, de öntelt 14 éveseknek nincs szükségük a jótanácsra.:)
2013. nov. 8. 19:58
 15/25 A kérdező kommentje:
Epp ezt mondom h nem vol ontelt,elvegre akk nem irtam vna ide ezt.azert irtam mert cikinek erzem.ha cikinek erzem h menozhetnek vele xd? Mellesleg orulnek ha adnal par tanacsot,elvegre ezek szerint nem kis tapasztalatod van :)
2013. nov. 8. 20:05
 16/25 anonim ***** válasza:
Oks, majd reggel írok.
2013. nov. 8. 20:07
 17/25 A kérdező kommentje:
Köszonom :) es igazatok van kivulrol tell ugy hangzik mintha felvagnek,de nem azt akartam vele kifejezni h milyen fasza vagyok.szal tell nem vok arcoskodo.ismerek olyat es utalom xd
2013. nov. 8. 20:24
 18/25 anonim ***** válasza:
Kit tiszteljelek, téged, na ne röhögtess. A kérdésed még rendben is lett volna a harmadik mondat nem lett volna. ja, hogy segíthetne, mi, azt mindjárt gondoltam. Pont az ilyenek miatt nem ír már senkinek.
2013. nov. 8. 20:45
 19/25 A kérdező kommentje:
Termeszetesen a teljesitmenyemert nem tisztelhetsz mert az egy nulla xd.de arra gondoltam hogy szerintem minden,minden embert kell annyira tisztelni hogy nem cseszed le egybol mindenert ilyen megalazoan
2013. nov. 8. 20:48
 20/25 anonim ***** válasza:
Nem, nem a teljesítményed miatt nem tisztellek, hanem a harmadik mondatod full visszatetsző. Ennyi. :-)
2013. nov. 8. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!