Testalkatom pontos meghatározása? Szerintetek?
Arra lennék kíváncsi, hogy vajon milyen gyárilag a testalkatom, de elég nehéz megállapítanom, leírom miért. Kisebb gyerekkoromban túlsúlyos voltam (nem vészesen, meg izmom is volt rendesen) kb 13 éves koromig, de ez nem alkati dolog, mert tényleg annyit ettem kislány létemre mint apám 3x. Ez nem vicc, nem túlzás:D Szóval ehhez képest, annyira nem voltam durván kövér. Aztán 13-14 évesen ebből elegem lett és lefogytam. Iszonyat gyorsan mentek le rólam a kilók, pedig normális adagokat ettem egy ádlag emberhez képest, elhagytam a szemét kajákat. De ennek ellenére eléggé belezizzentem és kb 1-2 hónapig koplaltam..600-800 kalóriákat ettem egy nap (ekkor hagytam abba a mozgást is). Utána szépen fokozatosan felmentem 1300-1400 kalóriára, elkezdtem súlyzós edzést végezni és mostanában már 1700-2000 között szoktam enni. Amióta edzek jött fel rám egy kiló, de szerintem egy része biztosan izom, és nem is igazán bánnám, ha híznék egy kicsit. Most 171cm vagyok, 49 kg és 15/L.
Tudtok valami módszert, amivel megállapíthatnám a testalkatomat, vagy a ti tippetek mi lenne?
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!