Mezomorf vagy ektomorf a testalkatom?
Figyelt kérdés
Még csak pár hete járok kondiba 59kg vagyok. Nem tudom megállapítani, hogy melyik csoportba tartozom. Tudom, hogy nincs rajtam szinte semmi izom, nem kell mondani.
2014. szept. 28. 16:00
1/7 anonim válasza:
Szerintem ektomorf. De neked ez semmit nem segít, ha leírjuk, mert ezen nem tudsz változtatni, neked ezzel kell főzni, ezt adta a gép. Több kaja kell neked, ennyi.
2/7 xxDarkxx válasza:
/Hé, Zsolt! Végre egyetértünk :D/
Igen, ektomorf vagy. Ha étrendet tervezel, 6g/testsúlykilogramm szénhidráttal számolj naponta. De tömegeléshez lehet, hogy még több fog kelleni.
Én is kb így néztem ki és több mint 7g/tskg ch kell, hogy nőni tudjak.
3/7 anonim válasza:
Hát nem sokban, de most igen, dark.:)
4/7 anonim válasza:
ektomezomorf vagy. a tiszta ektok náladi is vékonyabbak sokkal.
6/7 xxDarkxx válasza:
Azt, hogy valaki ekto-, endo- vagy mezomorf nem az határozza meg, hogy milyen vékony. Ektomorf az, aki sok kalória bevitel mellett is vékony marad.
Endomorf, aki kevés kalória mellett is hízik.
És mezomorf, aki könnyen izmosodik, de ugyanolyan könnyen zsírosodik is bizonyos kalóriabevitel mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!