Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen testalkatom van?

Milyen testalkatom van?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy Ektomorf,Mezomorf,Endomorf?

Mondta valaki, hogy így első ránézésre nem vagyok jó alkat t9megnöveléshez...

[link]

2014. jún. 2. 13:03
 1/7 anonim ***** válasza:

Első ránézésre nem lehetsz rossz alkatú tömegeléshez, mert olyan nem létezik. Nem az alkattól függ, hanem a metaboizmustól. Mindegy.

Szerintem az eltomorf és mezomorf határán vagy, de igen zsíros. Szóval nagy bajod nem lehet a hízással, ha így el tudtál zsírosodni.

2014. jún. 2. 13:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon dagadt voltam kis koromban! Magamtól megnyúltam ilyenre! De akármennyit eszek ennél több háj nem jön rám :/
2014. jún. 2. 13:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Ekto-mezo. És ne tévesszen meg, akármelyik alkat lehet akár csontsovány is, de nagyon elhízott is, ha a környezeti feltételek adottak.
2014. jún. 2. 13:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Skinny-fat alkat. Viccen kívül, kicsit mindegyik, nincsenek teljesen "tiszta" alkatok. Tömegeléssel óvatosan, mert hajlamos vagy a zsírosodásra, Te máshogy nem fogsz tudni izmot felszedni, csak ha zsír is jön vele. A célod az legyen, hogy minél kevesebb felesleggel tudd abszolválni az izmosodást, de ehhez nagyon precíz étrend kell, esetleg heti 1-2 lightosabb kardió tömegelés alatt is.
2014. jún. 2. 13:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Amúgy egyszer neki fogtam kondizni! 1 hónapig tartott bizonyos okok miatt...és azt mondták 1 hónap után h látszik rajtam tehát azzal tényleg nem volt baj! Persze nem lettem annyitól extra izmos de valamennyire látszott!
2014. jún. 2. 13:16
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem is, abszolválnod kéne
2014. jún. 2. 13:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Ment a zöld ki kéz :D
2014. jún. 2. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!