Szerintetek ez milyen testalkat? (ekto, mezo, endo) Mit lehet belőle kihozni?
18 éves nő
171 cm
65 kg
30,6% testzsír
képeken:
Nekem leginkább az ilyesmi tetszene, ha valahogy el lehetne érni:
és itt a kék:
Megvalósítható? Köszönöm a segítséget :)
Úgy értem, nem annyit, mint amennyit a kinézethez gondolnánk, hogy hozzá tartozik.
Én pl tudok futni emelkedőn úgy, h egy 80-90kg-s ember ül a hátamon, de még nem emeletem 300kg-t :D az is nagy dolog, nehezebb a 80-90kg-nál, de mikor lesz rá szükséged?
Felemelsz egy bútort.
Lakás átrendezés, akármi.
Igaz más a fogás mindenhol.
Lejtőn futásra a hátamon valakivel is akkor lesz szükségem, amikor majd a 300 kilós emelésre, ebben biztos lehetsz. :)
Egyébként lesz egy kérdésem: Láttál már jó testű hosszútáv futót? Mert én még nem. Még jó fenekűt sem, a többi testrészt meg hanyagoljuk.
S ennek azért van egy bizonyos oka...
Neked először a testképeden kellene változtatnod, mert azoknál jobb az alakod, mint akiket linkeltél.
Utána pedig az ismereteiden.
Aztán tedd fel újra ezt a kérdést. Hidd el, hogy nem lesz rá szükséged :)
Küzdősportoknál pedig tuti jól jöhet.
Pl.: bírkó, jodó, mma.
Nyilván a technika is kell.
OFF:
Tényleg, földharcnál sokat segít ha erős vagy. Ezt el is felejtettem. Na de...annyiszor fogok földharcolni, mint ahányszor a hátamon futok valakivel egy lejtőn.
Ezeknek annyi a valószínűsége, hogy nem éri meg az energiát tölteni a felkészüléssel.
ON:
Lejtőn futni könnyű :D emelkedőn azért jóval nehezebb :DDD
Nem tudom, hogy melyik a jobb, az erő v az állóképesség. Az utóbbival lehet h tovább életben maradok pl egy zombiapokalipszis esetén :))))))))
De komolyan srácok, nem lehet vhogy vékonyodni? olyan edzés nincs?
Azt pedig kikérem magamnak h nincsenek izmaim....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!