Milyen étrend el tudok szálkásítani?
Figyelt kérdés
Nem régen kezdtem el gyurni és az a célom hogy aranyosan de szálkás legyen a testem, milyen étrend kell ahhoz hogy el érjem a célom ?2016. márc. 29. 17:25
1/2 anonim válasza:
Ne szalkasits meg.Kell a tomeg.Nem kell felni a szalonnatol,kolbasztol,sonkatol stb...a lenyeg,hogy sok hus,sok feherje menjen.Jó még pl.a tojás meg a zzoldsegek,voroshagyma.Ilyenkor ne igyal Jumbot inkabb terj vissza a kek scitec feherjere.nem az szamit mit kajalsz,ha van eleg feherje.A lenyeh,hogy hasznald el a kaloriatt!!!
2/2 anonim válasza:
Nyilván számít, hogy mit eszünk, ne hallgass az elsőre (akkor sem, ha lehet kolbásszal szálkásítani. miért ne lehetne? kalóriadeficit kell, nem zsírszegénység).
Valamilyen szálkásító étrend kell, de hogy pontosan milyen fajta, tipikus vagy sem, s milyen makrókkal, azt neked kell eldöntened, kitapasztalnod. Nem mindenki csinálja ugyanúgy.
Ha szálkásítani akarsz, szálkásíts, ez is saját döntés. Én is azt próbálok, kevés izom mellett, mivel szükségem van rá, nem jó hájasnak lenni.
Nem olvastál utána eddig? Tedd meg. Kezdheted a tipikus szálkásító étrenddel, az már bizonyított és sokaknak jó. Ha első látásra sem a te műfajod, akkor több kutakodás kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!