Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Megfelelő, hogyha áprilisban...

Megfelelő, hogyha áprilisban kezdek szálkásítani? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok. 17/F. Kb 7-8 hónapja edzek, 59ről sikerült 70 kilós súlyt elérni. A testzsírszázalékom nemtudom mekkora, de felső 2-4 kockám látszik, szóval nemhiszem hogy túl nagy. Ha tömegelek normálisan olyan március áprilisig és akkor elkezdek egy zsírégető/szálkásító edzsét, meg kalóriadeficites étrendet követek, normálisan figyelva a fehérje-ch-zsír arányra sok izmot fogok vesziteni? Egyébként ha nem lenne jelentős az izomvesztés egy ilyen "manőver" során akár már decemberben is megcsinálnám a dolgot, kiváncsi vagyok, hogy mi jönne ki belőlem. Köszönöm előre is :)

2015. okt. 20. 19:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát, figyelj, én 20%-os tzs-vel vagyok most, nincs rajtam sok izom, bízom benne, hogy márciusig ez nem fog sokkal feljebb menni (mármint a tzs) és 3-4 hónap alatt lazán leviszem 12-13%-ra. Szóval elég reális, hogy sikerül, ha áprilisban kezded.
2015. okt. 20. 21:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Minél előbb kezded annál jobb. Én 2-3%-ot is kb 2,5-3 hónap alatt szoktam levinni így nem hirtelen kell megvonni a ch-t, nem veszítek annyi izmot sem. Egyébként Rich Piana beszélt egy étrendről, azt érdemes kipróbálni. Arról szól, hogy edzőnapokon magas ch és fehérje, pihenőnapokon alacsony ch és magasabb fehérje. Még nem próbáltam, de jókat hallok róla.
2015. okt. 21. 13:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért annyit hozzátennék, hogy nincsen zsírégető/szálkásító edzés. Az edzés az edzés a kaloria beviteled határozza meg, hogy tömeget novelsz vagy szálkásítasz, de edzésben nincs különbség.
2015. okt. 26. 12:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, nyilvan tudom hogy az edzes ugyan az lesz + heti harom intervallumos futas valamit kaloriadeficites etrend
2015. okt. 26. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!