Étrend nélkül van értelme szálkásítani?
de, hasznos, csak túl hülye vagy a sorok közt olvasáshoz...
Nem hülyeségből hívják szálkásító ÉTRENDNEK... szálkásító edzés pedig nem létezik.
Az, hogy fogysz, az attól van, ha kalória deficitben vagy... hiába eszel tisztán, ha nincs meg a kalória deficit, egy grammot nem fogsz fogyni...
Nem akarok eres hasat, stb, csak 15% tzs-rôl lemenni mondjuk 10-11-re.
És kalóriadeficitben vagyok.
Az utolsónak köszi, az elôtte lévôt meg nem értem, mit hülyéz le, elvégre azért van az oldal, hogy kérdezzünk.
Nem a kérdezés volt a baj, hanem hogy azt írtad neki,hogy nem volt hasznos a válasz, ő erre visszaszólt, igaz, durvábban.
Viszont a tied az étrend, meghatározott ételekkel és kalóriadeficittel.
NEM az az étrend, hogy pont ugyanakkor közel ugyanazt eszed.
Nekem is van étrendem, a kalóriabeviteltől kezdve rengeteg dolog változik naponta, tojásból sem eszem ugyanannyit (olyan azért nincs, hogy semennyit), pedig az az egyetlen valamirevaló állati fehérjeforrásom, mégis étrend.
Vannak szigorúan előírt konkrét étrendek s vannak lazábbak. S pl. még a paleo vagy a nyersvegán is étrend, miközben megteheted, hogy az egyik nap 10x annyi szénhidrátot viszel be, mint a másikon, ugyanakkora kalóriabevitel melltt... :D
OK, szálkásításnál értelmezhetjük szigorúbban az étrend fogalmát, de csak mert elmozdul az időpont vagy egyik komplett állati fehérje helyett a másikat eszed, étrend marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!