Ez tényleg igaz? "Csak, hogy tisztán lásson itt mindenki, a reggeli sport fogyasztó, az esti az erősítő, szóval aki szálkásítani akar, az ne reggel sportoljon. "
Figyelt kérdés
Egy teljesen más jellegű (féltékenység) kérdésnél kanyarodott ide a beszélgetés.
Én erre sose gondoltam és elég hihetetlennek is hangzik. De megkérdezem itt, mert nem vagyok én sem nagy hozzáértő.
Nem gondoltam, hogy ez bármit is befolyásol. Számít, hogy mit csinálok, milyen intenzitással, mennyi ideig, milyen súllyal, milyen ismétléssel.
Vagy én gondolom rosszul és ez tényleg számít, hogy reggel vagy este? :S Én egyébként délután szoktam. Na az minek számít? :D
2015. aug. 10. 11:31
1/7 anonim válasza:
Akkor Schwarzenegger is hülye volt, ő edzett reggel-délután is.
2/7 anonim válasza:
A reggeli sport fogyasztó, ezért aki fogyni akar (szálkásodni) az ne reggel sportoljon, értem ez így teljesen logikus.
4/7 anonim válasza:
Komolyan ki mond ekkora baromságokat? Mostanában újakat hallok, de elborzasztó milyen buták az emberek.
5/7 *Glissade* válasza:
Van benne igazság! Én akárhogy is próbálok reggel súlyzós edzést végezni, valahogy gyengêbb vagyok mint délután, vagy este.
6/7 anonim válasza:
ez hülyeség. főleg hogy nem a teremben "erősödsz" hanem amikor pihensz... olyan van, hogy valaki korán elfárad, ezért este már kevesebb súllyal birja, meg van forditva is, de ez főleg egyén és kaja függő. semmi értelme.
7/7 A kérdező kommentje:
Szerintem is hülyeség, de olyan magabiztosan írta a csaj, hogy gondoltam, rákérdezek, hogy tényleg jól gondolom-e. :)
2015. aug. 10. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!