Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nagyon sovány lány vagyok,...

Nagyon sovány lány vagyok, szeretnék izmot felszedni, milyen DVD-t ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Bátorkodtam ebben a témakörben feltenni a kérdést és nem a Fogyókúrásban. Nem fogyni szeretnék, hanem izmot felszedni.

Azt tudni kell, hogy az anorexiának "köszönhető", hogy nagyon sovány vagyok (önerőből kigyógyultam), egyetemre járok és már rendesen kajálok (Sárga Kapszula szerint összeállított étrend szerint, nincs bűnözés) és így idő (egyetem) és pénz (kajálás) meg kedv (szociális fóbia) hiányában egyelőre még nem szeretnék konditerembe járni.

Megoldható lenne, hogy otthon elkezdjek izmot építeni valami DVD, videó segítségével? Ezzel szeretném az önbizalmamat is növelni és később, amikor végzek az egyetemen és lesz munkám a konditeremben folytatni.

Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

2016. márc. 27. 11:16
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Borzasztó! :(

Nem szeretem ezt látni, ahogy így veszekednek egy kérdés alatt. Úgyhogy köszönöm a válaszokat (ennyi elég lesz...) és légy szíves ne veszekedjetek! :( :)

2016. márc. 27. 17:55
 22/24 anonim ***** válasza:
0%
Ki ment vérre? Nem lehet vitázni semmiről érdemben?
2016. márc. 27. 18:01
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jegeljük a témát, mert ez már nem vita. A normális vitában nem úgy indítanak, hogy "agyalágyult", hanem mutatnak egy kis kölcsönös tiszteletet a felek és érvelnek az álláspont mellett. Lehet itt ez az alap stílus, de akkor is alpárinak minősül. Ha nem egyezik valakivel a véleményed, akkor lehet vele közölni értelmesen is. Na mindegy, én nem akarok csatározni.
2016. márc. 27. 18:08
 24/24 A kérdező kommentje:
Így van utolsó ezt szerettem volna még írni, csak elmaradt! Igazad van. :)
2016. márc. 27. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!