Nagyon sovány lány vagyok, szeretnék izmot felszedni, milyen DVD-t ajánlanátok?
Bátorkodtam ebben a témakörben feltenni a kérdést és nem a Fogyókúrásban. Nem fogyni szeretnék, hanem izmot felszedni.
Azt tudni kell, hogy az anorexiának "köszönhető", hogy nagyon sovány vagyok (önerőből kigyógyultam), egyetemre járok és már rendesen kajálok (Sárga Kapszula szerint összeállított étrend szerint, nincs bűnözés) és így idő (egyetem) és pénz (kajálás) meg kedv (szociális fóbia) hiányában egyelőre még nem szeretnék konditerembe járni.
Megoldható lenne, hogy otthon elkezdjek izmot építeni valami DVD, videó segítségével? Ezzel szeretném az önbizalmamat is növelni és később, amikor végzek az egyetemen és lesz munkám a konditeremben folytatni.
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Borzasztó! :(
Nem szeretem ezt látni, ahogy így veszekednek egy kérdés alatt. Úgyhogy köszönöm a válaszokat (ennyi elég lesz...) és légy szíves ne veszekedjetek! :( :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!