Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nagyon sovány lány vagyok,...

Nagyon sovány lány vagyok, szeretnék izmot felszedni, milyen DVD-t ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Bátorkodtam ebben a témakörben feltenni a kérdést és nem a Fogyókúrásban. Nem fogyni szeretnék, hanem izmot felszedni.

Azt tudni kell, hogy az anorexiának "köszönhető", hogy nagyon sovány vagyok (önerőből kigyógyultam), egyetemre járok és már rendesen kajálok (Sárga Kapszula szerint összeállított étrend szerint, nincs bűnözés) és így idő (egyetem) és pénz (kajálás) meg kedv (szociális fóbia) hiányában egyelőre még nem szeretnék konditerembe járni.

Megoldható lenne, hogy otthon elkezdjek izmot építeni valami DVD, videó segítségével? Ezzel szeretném az önbizalmamat is növelni és később, amikor végzek az egyetemen és lesz munkám a konditeremben folytatni.

Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

2016. márc. 27. 11:16
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
91%
Nem akarlak elkeseríteni, de ez így nem fog menni. Ne a kifogásokat keresd.
2016. márc. 27. 11:31
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Kayla Itnes - Bikini body guide. Töltsd le, fent van pdf-ben.

Annyit fűznék hozzá, hogy mivel nem vagyunk egyformák, az ismétlés számok nem biztos hogy jók, mérd fel kezdésnek miből mennyi megy max, és az alapján csináld meg magadnak az ismétléseket. Valamint a 7 perceket 4-5 percre le lehet venni, de ha nem bírod jó úgy ahogy írja.

2016. márc. 27. 11:33
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Fegyencedzés.
2016. márc. 27. 11:33
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Jó nehezet. 5-30 kg közöttit.
2016. márc. 27. 11:39
 5/24 A kérdező kommentje:

Hát akkor nem fog menni. :)

És köszönöm azoknak, akik hasznosítható választ adtak!

2016. márc. 27. 11:58
 6/24 anonim ***** válasza:
Fegyencedzés jó lehet kezdésnek, bár nem DVD, hanem könyv, de letölthető ingyen torrentről.
2016. márc. 27. 12:15
 7/24 anonim ***** válasza:
76%
A DVD-ben nincs tápérték,nem fogsz hízni tóle
2016. márc. 27. 12:17
 8/24 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de ha alig vannak izmaid, akkor a fegyencedzés nem fog menni, a kezdeti gyakorlatok sem.

Nem tudom, anyagilag hogy állsz. Egy pár 10 kg-s szerelhető súlyzót már 10 ezertől lehet venni. Az neked jópár hónapig elég lenne. A bodybuilder oldalon meg több gyakorlat is van...

Az, hogy pszichés okok miatt nem mész terembe, butaság...

Ha én 43 évesen, puhányan, jelentős túlsúllyal meg tudtam tenni, akkor te is!

2016. márc. 27. 12:21
 9/24 anonim válasza:

Calisthenics!

Ha bármi kérdésed van,írj bátran,ott kifejtek mindent

2016. márc. 27. 12:42
 10/24 Beniy ***** válasza:

Egy ilyen betegség után egyáltalán nem butaság szerintem, ha nem akar konditerembe menni. Ilyenkor kell egy "kis" idő az embernek mire visszanyeri az önbizalmát. :) Egyébként én is a saját testsúlyos edzést ajánlom neked és fogod bírni, mert szinte minden gyakorlatnak van egy könnyebb, egyszerűbb verziója, így érzés szerint változtathatod, hogy mekkora terhelést bírsz. Ezeket a gyakorlatokat pedig szerintem inkább youtuberól nézd, mert általában meg is mutatják, hogy hogyan kell helyesen csinálni és PONTOSAN mi az, amit abszolút ne csinálj. (ATHLEAN-X, sixpackshortcuts-on bizonyos videók, vagy akár ez a két videó is sokat segíthet :) : https://www.youtube.com/watch?v=rnaLgcJ8kHw

https://www.youtube.com/watch?v=3L1_lXA5EoE (azért ezekből nem mindegyik hasznos neked, de amit úgy érzel, hogy meg tudsz csinálni, azt csináld)

2016. márc. 27. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!