Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nagyon sovány lány vagyok,...

Nagyon sovány lány vagyok, szeretnék izmot felszedni, milyen DVD-t ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Bátorkodtam ebben a témakörben feltenni a kérdést és nem a Fogyókúrásban. Nem fogyni szeretnék, hanem izmot felszedni.

Azt tudni kell, hogy az anorexiának "köszönhető", hogy nagyon sovány vagyok (önerőből kigyógyultam), egyetemre járok és már rendesen kajálok (Sárga Kapszula szerint összeállított étrend szerint, nincs bűnözés) és így idő (egyetem) és pénz (kajálás) meg kedv (szociális fóbia) hiányában egyelőre még nem szeretnék konditerembe járni.

Megoldható lenne, hogy otthon elkezdjek izmot építeni valami DVD, videó segítségével? Ezzel szeretném az önbizalmamat is növelni és később, amikor végzek az egyetemen és lesz munkám a konditeremben folytatni.

Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

2016. márc. 27. 11:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Kondi terembe egy sima alkattal max pultos lehetsz aki proteint kever a kuncsaftoknak

Ahhoz hogy edző legyél kell végzettség

2016. márc. 27. 13:04
 12/24 anonim ***** válasza:
#11: És hol írta, hogy edző akar lenni?
2016. márc. 27. 13:13
 13/24 anonim ***** válasza:

Lesz munkám a konditeremben folytatni

Ebből te tudod mit akar a terembe dolgozni?

2016. márc. 27. 13:15
 14/24 anonim ***** válasza:

Nem a teremben akar dolgozni. :)

Most nincs pénze teremre, mert elmegy a kajára. Ha elvégzi az egyetemet, lesz munkája -ergo pénze is, és akkor a teremben folytatja az edzést.

2016. márc. 27. 13:24
 15/24 anonim ***** válasza:
Most komolyan májk csenget ajánlotta valamelyik agyalágyult? Mehet a törülközővel evezés..Ennél még a sóbert norbika is hitelesebb.
2016. márc. 27. 13:55
 16/24 anonim ***** válasza:
DVD-t sajnos nem tudok,viszont van egy jó kazim.
2016. márc. 27. 14:21
 17/24 anonim ***** válasza:
És montypie youtubeon a kis ázsiainak több milliós nézettsége van
2016. márc. 27. 15:18
 18/24 anonim ***** válasza:
Attól még egy idióta kókler. Ha kicsit is értenél a testépítéshez nem szopnád be a marhaságait. Csak egy jól felépített bullshit amit csinál.
2016. márc. 27. 15:23
 19/24 A kérdező kommentje:

Úgy látom sokan ide nem segíteni, hanem beszólogatni járnak ide. :(

@Beniy: Neked külön nagyon szépen köszönöm a megértét és a segítséget! És a többi válaszolónak is köszönöm, akit támogató szándék vezérelt. :)

Nem testépítő akarok lenni, csak egy ici pici izmot felszedni. Úgy mondom inkább: testszépíteni, testet formáni. De inkább feltesze egy másik témakörben a kérdést, mert úgy látom túl nagy ellenszenvet váltok ki. :(

2016. márc. 27. 17:15
 20/24 anonim ***** válasza:
Nem váltasz ki ellenszenvet, itt minden kérdésnél vérre mennek páran.
2016. márc. 27. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!