Lehet-e sima hagyományos (cba, sparban kapható) szőlőcukrot fehérje turmixba keverni? Többi lent!
Figyelt kérdés
Egészen pontosan Anabolic Monster Beef Protein-t használom. Inkább a shop.builderen megvehető szőlőcukrot/vitargot ajánlotok vagy elegendő-e a hagyományos szőlőcukor összeőrölve? Ha nem, mi a különbség?
Normális válaszokat várok! Előre is köszi!
2016. márc. 25. 09:40
21/25 anonim válasza:
Tudnám, hogy ha CH nélkül nem épül be a fehérje, akkor a vadászó népek hogy éltek túl. Meg mondjuk a low carbosok akkor hogy nem pusztulnak el fehérjehiányban.
22/25 anonim válasza:
Valaki azt írta, hogy egyes oldalak (pl. shopbuilder) azért nyomatják a "gyors CH" dumát, hogy eladják a termékeiket...hát nem tudom, nem hinném, hogy pont a legolcsóbb 600 ft-os szőlőcukrot reklámoznák meg próbálnák rátukmálni az emberre, hogy nagy profitot érjenek el... :D
23/25 anonim válasza:
"Tudnám, hogy ha CH nélkül nem épül be a fehérje, akkor a vadászó népek hogy éltek túl."
Tudnám, hogy csak konditerembe járással lehetek izmos, akkor a vadászó népek miért voltak olyan jó karban?
24/25 anonim válasza:
#22! Nem csak a szőlő cukorról volt szó, hanem az összes rohadt gyors ch-ról ami tápkieg formájában kapható, soroltam is párat, plusz ugye a tomegnövelők, amik szintén szarásig vannak szar cukorral. Nem csak a 30e forintos termékkel lehet kaszálni. De mostmár unom ezt a témát rohadtul, meg a birkákat is, befejeztem.
25/25 anonim válasza:
Senki nem mondta, hogy csak konditeremben lehetsz izmos. De azzal éred el leggyorsabban az eredményt, és egy bizonyos szintet csak ott tudsz elérni. Szóval attól is függ, hogy ki mit tekint izmosnak. Van akinek már az izmos, ha valaki szálkás, másnak meg az sem izmos, ami valakinek már a naturál határa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!