Lehet-e sima hagyományos (cba, sparban kapható) szőlőcukrot fehérje turmixba keverni? Többi lent!
Egészen pontosan Anabolic Monster Beef Protein-t használom. Inkább a shop.builderen megvehető szőlőcukrot/vitargot ajánlotok vagy elegendő-e a hagyományos szőlőcukor összeőrölve? Ha nem, mi a különbség?
Normális válaszokat várok! Előre is köszi!
Ott a pont, ez a fehérje csak ízületvédőnek jó.
Én próbáltam szőlőcukrot, vitargot, semmit nem profitáltam belőle.
Mondjuk én jelenleg azon az állásponton vagyok, hogy semmi szükség fehérje kiegészítésre, könnyedén bevihető a szükséges mennyiség kajából.
Én másfél éve szőlőcukorral iszom a fehérjét 0,5g/tstkg onként és semmi bajom. 12%tzs 72kg vagyok.
Akkor(másfél éve amikor kezdtem) 55kg voltam 10%tzs vel. Nem tudom mi bajotok van annyi cukortól a lófsz se zsírosodik. Lehet, HOGY CSAK IS ÉN vagyok a ritka csodagyerek.
Ahogy elnézem van itt bár buta válaszoló. Dehát tudatlanok voltak vannak lesznek... Ezzel a fehérjével az ég világon semmi baj nincs. Amugy meg a sok okos volt mar biológia órán... Ugy latom. A fehérje szénhidrát nélkül nem tud beépülni... Edzéskor az izom szénhidrát raktárai kiürülnek aminek egy részét szőlőcukorral kell/lehet visszapótolni.. Ja biztos zsírosodsz tőle.. Nem egy tonnát kéne mondjuk bevenni
1. Válaszolónak köszönöm
Utsó igen én is így olvastam, hogy edzés közben ugye izom rost szakadást végzünk így azok gyorsan tápanyagért kéredzkednek.
És ugy a fehérje az az építő anyag a CH pedig elviszi a helyére. Ezért kell gyors ch meg gyors fehérje. De nyilván semmi bajod nem lessz hogyha máshogy csinálod.
Tőlem ehetsz egyböl szilárd kaját is.
Max olyan 5%al jobb ahogy írtam.
De a nagy lényeg a napi össz tápanyag bevitel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!