Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehet-e sima hagyományos...

Lehet-e sima hagyományos (cba, sparban kapható) szőlőcukrot fehérje turmixba keverni? Többi lent!

Figyelt kérdés

Egészen pontosan Anabolic Monster Beef Protein-t használom. Inkább a shop.builderen megvehető szőlőcukrot/vitargot ajánlotok vagy elegendő-e a hagyományos szőlőcukor összeőrölve? Ha nem, mi a különbség?

Normális válaszokat várok! Előre is köszi!

2016. márc. 25. 09:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
*Gyors helyet lassút akartam írni a visszatöltésnél.
2016. márc. 25. 15:38
 12/25 anonim ***** válasza:
Jó én shop builderből hallottam.(cikk)
2016. márc. 25. 15:46
 13/25 anonim ***** válasza:
A shop builder abból él, hogy tápkieget árul és reklámoz. Nyilván nyomni fogják a gyors ch dumát, hogy vegyed nálluk a szar tömegnövelőket, vitargot, carboxot , carb-f-et stb stb stb. Nem szent írás amit ott írnak.
2016. márc. 25. 15:48
 14/25 Olaf88 ***** válasza:

# 8

Na, akkor nézzük mit tudsz, okostojás! Edzés után az izmaid szénhidrátraktárai lemerülnek, ha pl. lefutsz egy ultramaratont, vagy felbiciklizel egy hegyre 12 óra alatt. És ezt érezni is fogod, olyan érzés lesz, mint ha képtelen lennél mozgatni a végtagjaid. Ilyenkor fontos a glikogénraktárak cukorral való feltöltése, mert nem jó sokáig ilyen állapotban lenni.

De egy súlyzós edzés után maximum a glikogénraktáraid 20, vagy ha nagyon keményen edzel akkor max 30%-át, ha lemeríted. Ez még nem akadályozza a fehérjeszintézist, és az a 20-30% a következő edzésedre az addigi kajáidból bőven visszatöltődik, tehát a teljesítményed rovására sem megy.

A cukor egészségtelen, és még csak jobban sem nősz tőle. Értem? It's fckn science, bitches!

2016. márc. 25. 15:53
 15/25 anonim ***** válasza:
Ennyi. Mióta elhagytam az edzés utáni gyors ch-t csak a negatív dolgok szűntek meg. A fejlődésem ugyanúgy folytatódik. Csak próbáljátok ki, aki nem hiszi el. Egyébként engem nem zavar, hogy ha ti gyors ch-t nyomtok, de nehogymár még mi legyünk leostobázva, amiért mi meg nem. Ez nonsense
2016. márc. 25. 15:56
 16/25 anonim ***** válasza:
#8: Ha olyan okos vagy, akkor mond neked valamit az, hogy aminosavprofil? Fehérje és fehérje közt óriási különbségek lehetnek. A marhafehérje főként kötőszöveti fehérjéket tartalmaz, mivel nem húsból csinálják. Az aminosavprofilja messze elmarad egy tejsavóhoz vagy tojáshoz képest, ha az izomnövelést tartjuk szem előtt. Ehhez képest nem igazán olcsóbb, többnyire szarul oldódik, bár a kérdező által említett az ez alól pont kivétel. Bár gyakorlatban valószínűleg pont annyit ér fejlődés szempontjából (normális kaja mellett), mint a másik: semmit.
2016. márc. 25. 16:19
 17/25 anonim válasza:
Okoskák a zsírosodástól kaptam agyfaszt... Meghogy szénhidrátot hülyeség szedni edzés után, mert ez nem igaz, kell szénhidrátot visszatölteni, a felét turmixban a felét otthon szilárd kajából. Vannak gyorsan, közepesen és lassan felszívodó szénhidrátok. Ebből a háromból mindre szükséged van edzés után szóval nekem ne mondjátok hogy szőlőcukrot felesleges szedni... Az izomraktáraid 30% fogy le igen.... Az elején a kardiónál max + súlyzós edzés ami min. 20% = kb. 45-50% ezt szilárd kajából tuti nem pótolod vissza 2 órán belül
2016. márc. 25. 19:59
 18/25 anonim válasza:
Biotechnek van egy korrekt terméke ez a Carbox ebbe megvan minden ami kell edzés utánra/előttre
2016. márc. 25. 20:04
 19/25 anonim ***** válasza:
Jolvan cicafiú toljad nyugodtan ha neked szükséged van rá, én lazán tömegelek kizárólag komplex ch-val. Biztosan mert mutáns vagyok. Gyors ch fogyasztásom kimerül egy kevés gyümölcsben amit nap közben elfogyasztok, pusztán élvezetből.
2016. márc. 25. 20:47
 20/25 anonim ***** válasza:
Azt eszik mindenki amit akar ha neki jó az, egye.
2016. márc. 25. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!