Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez az edzésterv igy jó lesz? 21/L

Ez az edzésterv igy jó lesz? 21/L

Figyelt kérdés

LÁBNAP:

1. Ülő combhajlitó

2. Combközelitő

3. Combtávolitó (Ezt érdemes csinálnom? Mert olvastam h nem nagyon van hatása, akkor már inkább lábtoló)

4. Fekvő combhajlitó

5. Kitörés

6. Láblendités hátra csigán

7. Merevlábas felhúzás

8. Guggolás

9. Egy padra feküdni a keretben és feltolni lábbal a súlyt (ezt nemtudom hogy hivják vagy van e neve)

10. Csipőemelés (Szerintem már túl sok a gyakorlat igy is, lehet ezt ki kellene iktatnom, viszont azt olvastam hogy ez elég jó gyakorlat, nemtudom..)

11. Vádli

FELSŐTEST

1. Lehúzás csigán tarkóhoz

2. Lehúzás csigán mellhez (Elég csak az egyiket csinálni vagy mindkettőt kell? Mi a különbség a kettő között? És ha az egyiket is elég akkor melyiket?)

3. Evezés csigán

4. Hiperhajlitás

5. VÁLL: egyik héten 'A' nap, másik héten 'B' nap (lent leirtam ezeket is külön)

6. Bicepsz állva rúddal

7. Csigán letolás tricepszre

8. Hasprés

9. Lábemelés

"A" nap

1. Előreemelés váltott karral

2. Oldalemelés

3. Döntött törzsű oldalemelés

4. Állig húzás váltott karral

"B" nap

1. Vállról nyomás kézisúlyzóval

2. Vállvonogatás

21 éves lány vagyok, vékony testalkatú, hizni, izmosodni szeretnék, tömegelek is majd mellette, csak először ezt szerettem volna megkérdezni, mert nem vagyok biztos benne..Sárga kapszulát elolvastam, meg nagyon sok dolog után utánanéztem a neten, youtuben is..ezt is legalább 2-3 órahosszáig tartott mire ilyenre össze sikerült irnom :D nemtudom mennyire jó, ezért kérem a segitségeteket :) Köszönöm!

2016. márc. 18. 18:39
1 2
 11/20 Cortez70 ***** válasza:
Ha elolvasod még egyszer amit írtam, akkor láthatod, hogy a fő gyakorlatot, a guggolást nem vettem ki. A többit lehet variálni. De mutatok egy lábat, ha nekem nem hiszel. :)
2016. márc. 18. 19:28
 12/20 A kérdező kommentje:
Hiszek neked, biztos van gyakorlatod benne, meg ahogy láttam aktiv tag vagy itt gyk-n is :D Igy csinálom majd, ahogy irtad :)
2016. márc. 18. 19:32
 13/20 A kérdező kommentje:
És amúgy köszönöm a válaszokat mindenkinek! :)
2016. márc. 18. 19:33
 14/20 Cortez70 ***** válasza:
Szívesen, a többiek nevében is.:)
2016. márc. 18. 19:34
 15/20 anonim ***** válasza:
Én a felső testet szétszedném 2 felé, és így heti 3 edzés nap. Nyugodtan tehetsz bele 2-3 mell gyakorlatot is.
2016. márc. 18. 20:50
 16/20 A kérdező kommentje:
Három napot edzek igy is egy héten. Mellgyakorlatból 1 van benne, az amit irtak kommentben. Lehet még 1et akkor beteszek :)
2016. márc. 19. 10:16
 17/20 anonim ***** válasza:

tudnám, hogy ti nők ezeket a retardáltságokat honnan szeditek

ez kb. egy kezdőnek szart se ér, főleg, ha nő

heti háromszor kéne edzened, körülbelül ugyanazokat a dolgokat csinálnod

lábtolás (minek guggol bárki kezdőként? minek?)

combhajlítás gépen

lehúzás mellhez

evezés csigán

vállból nyomás egykezessel

letolás kötéllel

ezekből 2-3 sorozat akkora súllyal, hogy azért érezd 12-15 ismétléseket

ezt kéne csinálni 3-4 hétig, amikor valami fogalmad van már arról, hogy egyáltalán minek kezdtél bele a dologba

2016. márc. 20. 01:34
 18/20 Cortez70 ***** válasza:
Utolsó te totál idióta vagy. Miért ne guggolna egy kezdő. Meg lehet azt tanulni az elején is és az egyik legjobb gyakorlat. Nem csigás szarságokkal kell bohóckodni, öcsi.
2016. márc. 20. 05:38
 19/20 anonim ***** válasza:
Nyugodtan guggolhat, nem tinédzser már. A kezdők 90%-a nem tud egyszer sem leguggolni súly nélkül és felállni. Ha sikerül is, valami térd, derék gyilkos erősen alkoholos befolyásoltságot tükröző mozgásformával teszi azt. Általában az önmagában eltart 3-4 hétig, hogy súly nélkül megtanuljon valaki guggolni. És ez mellett menjen még a lábtoló, hajlító, stb...
2016. márc. 20. 11:24
 20/20 A kérdező kommentje:

#17-es!

Ha elovastad volna a kommenteket irtam, hogy megvolt a 8 hetes átmozgató edzésem, nem rögtön ugrok bele ebbe az edzéstervbe, és már akkor is guggoltam súlyok nélkül, ezt mindenhol igy olvastam hogy lehet, valamint aki segitett, ő is mondta h csináljam. A másik meg hogy egy héten 3x edzek, ezt is leirtam már 2-3x. Örülök hogy irtál, de először olvass, és aztán kommentelj :)

2016. márc. 21. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!