Ez az edzésterv igy jó lesz? 21/L
LÁBNAP:
1. Ülő combhajlitó
2. Combközelitő
3. Combtávolitó (Ezt érdemes csinálnom? Mert olvastam h nem nagyon van hatása, akkor már inkább lábtoló)
4. Fekvő combhajlitó
5. Kitörés
6. Láblendités hátra csigán
7. Merevlábas felhúzás
8. Guggolás
9. Egy padra feküdni a keretben és feltolni lábbal a súlyt (ezt nemtudom hogy hivják vagy van e neve)
10. Csipőemelés (Szerintem már túl sok a gyakorlat igy is, lehet ezt ki kellene iktatnom, viszont azt olvastam hogy ez elég jó gyakorlat, nemtudom..)
11. Vádli
FELSŐTEST
1. Lehúzás csigán tarkóhoz
2. Lehúzás csigán mellhez (Elég csak az egyiket csinálni vagy mindkettőt kell? Mi a különbség a kettő között? És ha az egyiket is elég akkor melyiket?)
3. Evezés csigán
4. Hiperhajlitás
5. VÁLL: egyik héten 'A' nap, másik héten 'B' nap (lent leirtam ezeket is külön)
6. Bicepsz állva rúddal
7. Csigán letolás tricepszre
8. Hasprés
9. Lábemelés
"A" nap
1. Előreemelés váltott karral
2. Oldalemelés
3. Döntött törzsű oldalemelés
4. Állig húzás váltott karral
"B" nap
1. Vállról nyomás kézisúlyzóval
2. Vállvonogatás
21 éves lány vagyok, vékony testalkatú, hizni, izmosodni szeretnék, tömegelek is majd mellette, csak először ezt szerettem volna megkérdezni, mert nem vagyok biztos benne..Sárga kapszulát elolvastam, meg nagyon sok dolog után utánanéztem a neten, youtuben is..ezt is legalább 2-3 órahosszáig tartott mire ilyenre össze sikerült irnom :D nemtudom mennyire jó, ezért kérem a segitségeteket :) Köszönöm!
tudnám, hogy ti nők ezeket a retardáltságokat honnan szeditek
ez kb. egy kezdőnek szart se ér, főleg, ha nő
heti háromszor kéne edzened, körülbelül ugyanazokat a dolgokat csinálnod
lábtolás (minek guggol bárki kezdőként? minek?)
combhajlítás gépen
lehúzás mellhez
evezés csigán
vállból nyomás egykezessel
letolás kötéllel
ezekből 2-3 sorozat akkora súllyal, hogy azért érezd 12-15 ismétléseket
ezt kéne csinálni 3-4 hétig, amikor valami fogalmad van már arról, hogy egyáltalán minek kezdtél bele a dologba
#17-es!
Ha elovastad volna a kommenteket irtam, hogy megvolt a 8 hetes átmozgató edzésem, nem rögtön ugrok bele ebbe az edzéstervbe, és már akkor is guggoltam súlyok nélkül, ezt mindenhol igy olvastam hogy lehet, valamint aki segitett, ő is mondta h csináljam. A másik meg hogy egy héten 3x edzek, ezt is leirtam már 2-3x. Örülök hogy irtál, de először olvass, és aztán kommentelj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!