Ez a dieta + edzesterv oke szerintetek?
175/75 vagyok, kb 14-15%-os tzs-vel (talan kevesebb), eddig heti 5 edzesem volt, calisthenic + sulyzos edzesek, de csak itthon.
Most ugy ereztem kell a valtas es elkezdtem egy ilyet: minden 2. nap edzes , ket edzes nap kozott.meg termeszetesen pihenonap. Megszuntek a hetfo:mell, kedd:lab, napok, kb 4-5,edzesenkent veszem elo ujra az adott izoncsoportot.
A kajam: napi 300gr csirkemell, 250-300 gr sima feher rizzsel, hozza mirelit zoldseg. Sajnos csak ennyire futja.
A celom az hogy nojjek, de azert valahogy kozben folyamatosan szalkasodjak. Tudom ez hosszas procedura, de eredmenyre vezethet? Tap kiegek nelkul vagyok.
Koszonom a valaszt! Elfelejtettem irni, hogy reggelente eszem kb 150 gr zapbelyhet. (Azon gondolozom, hogy este is van-e ertelme)
Igen, az edzesterv az messze nem ilyen, jogos :)
Igen, ugy latom a feherje elkerulhetetlen. A myprotein 2.5 kg-os kiszerelese tetszik a legjobban ( impact whey pro), arban sem rossz ~12000.
Egyebkent ugymond az alap mar rajtam van, de szeretnek markans izomzatot. Aranyaiban veve most a felkarom 38 cm, szeretnem ha mondjuk pl majd 42 lenne es ezzel aranyosan a tobbi izomcsoport is a maga tempojaban none.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!