Szálkásodás, izmosodás (többi lent) KEPEK! Így jólessz?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 172 cm és 58 kg vagyok 14/f. 2 hete járok kondiba van kis eredmény de kicsit még mindig puhának érzem a hasam. Probálok diétázni legtöbbször betartom de néha megkívánok ezt-azt... Az lenne a kérdésem hogy ha így folytatom akkor 2-3 hónapon belül lehetek egy alap szinten? Persze utánna sem szeretném abba hagyni csak azert mégis kell valami idő megjatározás. Ne oltsatok le tudod hogy ez még nagyon kevés illetve semmi, de valahol elkell kezdni. Mindenre edzek nem csak hasra. És tudom hogy több feherjét kell ennem mint szénhidrátot. Szerintetek ez így jólesz később vagy változtassak valamin?2016. márc. 6. 16:07
1/19 A kérdező kommentje:
2016. márc. 6. 16:10
2/19 anonim válasza:
Konkretan semmit nem irtal le akkor mit mondjunk, hogy min valtoztass meg, hogy jo lesz-e igy? Mi? Hogyan?
3/19 anonim válasza:
Eloszor is olvasd el a sárga kapszulát ingyen letölthető, szánj ra idot ha tenyleg erdekel a dolog. Ugy nem fogsz izmosodni ha dietazol, tömeget kell novelned. Sárga kapszulaban mindent megtalalsz
4/19 anonim válasza:
Sárga Kapszula, töltsd le, olvasd el, mert neked egy könyvet kéne ide leírni.
5/19 A kérdező kommentje:
De van felesleg a hasamon akkor mit növeljek még rajta? Inkább kicsit lekéne adnom. Amúgy olvasom 50. Oldalnál járok
2016. márc. 6. 16:17
6/19 anonim válasza:
Ch bol tobb kell mint feherjebol
7/19 A kérdező kommentje:
De a szénhidrát nem hízlal? Akkor miért azt egyek amikor igyis van rajtam felesleges zsír?
2016. márc. 6. 16:19
8/19 anonim válasza:
Ha meg mindig nem érted kezd el ujra olvasni figyelmesebben...
Mi a célod hogy egyszerűen legyen egy kis kockás hasad meg vézna tested vagy az egész test ugyanolyan szinten izmos? Mert ha eleg a kockahas akkor szalkasitsal rendesen meg edzel ra kemenyebben mert eddig sehogy se nez ki
9/19 A kérdező kommentje:
Tudom hogy sehogy sem nez ki de hát mit várjak 2 hét alatt? Amúgy igen edzek mellre hátra lábra karra..
2016. márc. 6. 16:27
10/19 A kérdező kommentje:
Tudom hogy az több év de ha edzek akkor honapok mulva már csak lehet valami kis szolidabb kinezet nem?
2016. márc. 6. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!