Hogyan kell? (Kockahas diéta)
Figyelt kérdés
Szisztok! 15 éves fiú vagyok 183 cm és kb 79 kg. ha isten is úgy akarja nyárra kockahasat szeretnék. múltkor azt mondták hogy "70% diéta 30%" edzés. én arra lennék kíváncsi hogy ebben a diétában mire kellene oda figyelenem? milyen ételeket kerüljek/ milyeneket foggyasszak, És pár jó tanácsnak is örülnék :) Előre is Köszönom!2016. febr. 18. 19:09
21/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat... :DD
2016. febr. 19. 09:34
22/26 anonim válasza:
Az itteni "tanácsadók" jó része Bagzó Banni szop.kodó, csak azt nem tudom miért gondolják azt,hogy amit ő ír, az szentírás, (az égből küldte az Úr, vagy mi?)hogy ilyen jó szívvel ajánlgatják mindenkinek?
23/26 anonim válasza:
Talán azért gondoljuk, mert - Vera már leírta egyszer -, abban a könyvben benne van minden EGY HELYEN
24/26 anonim válasza:
Bocs, hamarabb elküldtem.
Szóval benne van egy könyvben minden alap info, ami egy kezdőnek kiindulásnak elég lehet.
25/26 anonim válasza:
Aztán, ha valaki komolyan veszi az egészet, akkor remélhetőleg tovább olvas szakirodalmat, keresgél a neten megbízható forrásból.
26/26 anonim válasza:
Én azért ajánlom mindenkinek, mert én a tudásom alapját a könyvből sajátítottam el és nálam beváltak az ott leírtak. Jó könyv és kész, akármilyen is Bunny. Van itt is olyan válaszoló, aki nem kedveli Bunnyt, de képes felülkerekedni az ellenszenvén és a könyvét ajánlja.
De ha te nem értesz egyet ezzel, ha az SK-t ajánljuk, szívesen hallanám, milyen alternatívát javasolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!