Hogyan kell? (Kockahas diéta)
Figyelt kérdés
Szisztok! 15 éves fiú vagyok 183 cm és kb 79 kg. ha isten is úgy akarja nyárra kockahasat szeretnék. múltkor azt mondták hogy "70% diéta 30%" edzés. én arra lennék kíváncsi hogy ebben a diétában mire kellene oda figyelenem? milyen ételeket kerüljek/ milyeneket foggyasszak, És pár jó tanácsnak is örülnék :) Előre is Köszönom!2016. febr. 18. 19:09
1/26 anonim válasza:
Olvasd el a Sárga Kapszulát, abban mindenre választ találsz.
2/26 Szabi.L válasza:
A cukros, feldolgozott ,egyszerű szénhidrátot tartalmazó ételeket kerüld. Próbálj meg tisztán étkezni. Nem mindenféle boltban,büfében árult kész terméket megvenni, hanem magadnak megcsinálni a kaját.
Emelt fehérje, és csökkentett ch. Ez az alap, ha szálkásodni akarsz.
4/26 anonim válasza:
#4: nem reklám. De miért írjuk le ugyanazt a kisregényt napi 20-szor, ha van egy könyv, amiben mindez benne van, és teljesen legálisan ingyen letölthető? Csak mert kb. ugyanazt írnánk...
5/26 anonim válasza:
Írhatnánk, hogy vedd meg a Weider enciklopédiát, vagy 3 mai könyvet, amiben benne van az edzés, kaja, alapok, de kiadna érte itt minden kezdő 10-15 ezret.
6/26 anonim válasza:
Szerintem az egy hónap válaszolgatásával jóval hasznosabb a jelenléte, mint neked itt valaha is lesz.
7/26 anonim válasza:
Bírom az ilyen barmokat, mit csináljunk? Írjunk regényt minden válaszhoz, 2 órában leírva? Fizetsz érte,mert akkor szívesen.
9/26 anonim válasza:
Na akkor írd le szépen, hogy te milyen tanácsot adnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!