Hogyan kell? (Kockahas diéta)
40es én nem mondom magamra, hogy az vagyok.
De te tudatos vagy?
Csak egyet írok:Sárga kapszula.
Kedves 40%-os: Nem tudom, de nekem hasznos volt, amikor először ajánlották. Mivel előtte nem forogtam ilyen körökben, nekem új infó volt. Ugyanazt találtam meg kb., mint más forrásokból, csak mindent egy helyen.
És való igaz, hogy edzés terén igencsak kezdő vagyok, sőt, étkezés terén is alig egy éves gyakorlatom van, de ebből soha nem csináltam titkot. Nem hiszem, hogy bármikor olyan tanácsot adtam volna valakinek, ami nem valós, vagy bármiben kára lehet.
A korom meg... Ok, nem vagyok kamasz, de hál'istennek még nyanya sem. ;)
Nem is számítottam többre a kedves 40%-os kollégától. Valamelyik nap is egy kérdésnél szidták az SK-t, ott is be lett dobva, hogy akkor mondjatok már baromságokat. Érdekes módon ott sem hangzott el semmi értelmes, csak lesett ki a fejéből mindenki.
Azt nem tudom mire van arca ennek a kis gyökérnek. Hasznos tanácsot nem tud adni, csak kritizál, aztán ha kérdőre vonják, nem tud megindokolni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!