Crossfit edzés alkalmával 15-20 perc elegendő? (fogyás a cél)
Cortez70: bocsánat,kinek nem inge,ne vegye magára!
2.válaszoló: megnézném,Te milyen formában vagy,hogy így le tudod szólni a crossfitet!
Hat azert egy testepitohoz kepest nem nagy ember nem nezek igy ki nem is azert mondtam
Meg ahogy elneztem o is hasznal sulyzot
Átlagembernek val'szeg elég. Én nem is értem, miért kell összehasonlítani a testépítést a corssfit-tel... Ez olyan, mintha a magasugró el kezdené fikázni a kosárlabdázókat, hogy életképtelenek, mert nem tudnak akkorát ugrani, mint a magasugrók.. :D
A testépítés célja az alakformálás, az izomtömeg növelés, valljuk be őszintén, a külsődleges eredmények a célok.
Crossfit pedig alapvetően különböző sportágak erőnléti edzéseinek a mixe, a célja ebből adódóan az erőnlét fejlesztése. Dinamika, mobilitás, kondíció, mozgáskoordináció fejlesztése. Leginkább élsportolóknak, rendvédelmi dolgozóknak ajánlott, akik nem irodában dolgoznak, más rétegnek tulajdonképpen felesleges, egy átlagos embernek elég az általános erőnlét-, izomfejlesztő edzésprogram. Ez annyiból áll, hogy lemegy a terembe, szabályos súlyzós gyakorlatokat csinál, mellette pedig eljár futni, 6 km az ajánlott távolság. Szerintem. De ez csak az én véleményem. Uff!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!