Ha Spinningben szeretnék fejlődni, akkor érdemes mellé edzőtermi munkát is végezni? Vagy elegendő a rendszeres spinning óra? A Spinning ad tónust az izomzatnak? Fejleszti azt? (Nem tömegnövelésre gondolok, mert azt nyilván nem)
A spiningez nem értek, de 10+ éve versenyzek, vagyis versenyeztem. Mikor nagyon komolyan vettem, akkor csak a bringázással úgy néztem ki, mintha kondiztam volna. Vékony voltam, de izmos felsőtestem volt. Mikor letévedtem egy teremebe, akkor csak bámulták a lábamat.
A spinning természetesen nem tudja ilyen szinten megdolgoztatni a testet, de ha az edzőtermi pénzedet és idődet bringázásra szánnád...
tónust az alacsony testzsír% ad.
szóval diétáznod kellene elsősorban.
a narancsbőr,meg az oldalháj is azt mutatja,hogy magas a tzs.
ha meg állóképességileg nem bírod,akkor mehet mellé a kettlebell,ugrókötél,kocogás.
szóval nézz ki egy jó szálkásító diétát és úgy mehet a heti 4-5 spinning,nem kettő,mert az lófütty,ha testzsír akarsz csökkenteni és kalóriát égetni.
1. Nem bicigli, hanem bicikli.
2. 15 percig ne legyen intenzív!
3. Gyere el velem bringázni! Fél éve alig tekerek, de ígérem, hogy megváltozik a véleményed.
óó bocsi bicikli..:)
maradok a spinningnél, és a heti 3-4 nél. Nehéz dolog ezz a diéta.. mert alapjáraton irtó vékony vagyok, csak ahasam tré.:(
de azt hiszem hogy a kis könnyű sütiket nem fogom megvonni magamtól, maximum a kenyérről szokom le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!