Spinningnél hogyan kell a kiállást megfelelően végezni? Olyan gyorsan elfáradok, csak pár másodpercet bírok. A combom közepe/lovaglóizom fáj a legjobban. Lehet rossz a technikám?! Vagy ennyire puhány vagyok?!
kérdezz rá újra. egyetlen egy gyakorlat sem olyan egyszerű, hogy egyszer megmutatják, és akkor az már menni fog utána.
minthogy az emberi test igen komplex, pác centi mozgás is már a súlypontunk jelentős áthelyezésével járhat, így nagyon nem mindegy hogy pontosan hogy is néz ki az a gyakorlat.
Régi kérdés, de azért reagálok egyet:
Én outisként elmentem spinningre s meglepődtem mennyire nem bírom a sok kiállást. Oka: szabadban leginkább emelkedőn állsz ki, ahol a kormány magasabbra kerül a nyeregnél, valamint nagy a pedál ellenállása.
A spinningnél egyértelmű, hogy a bringa szöge nem változik, ráadásul majdnem uolyan ellenállással csináltatják a kiállást, mint a sima tekerést, ami nem felel meg a valóságnak.
Próbáld ki úgy, hogy a kormányra előredőlsz s a terhelést nagyon felveszed. Ne izgasson, h a többiek úgy tekernek, mint a cirkuszi majmok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!