Elromlott számzáras bilincs kinyitása?
Fél órája vásároltam egy számzáras bilincset. A kód betanításának 4 lépése van: kinyitni, elcsavarni a fejet, beadni az új kódot, majd visszacsavarni a fejet és így visszazárni. Ezeket követve a számokat elcsavarva majd a jó kódra visszaállítva nem tudom kinyitni. Nem én bénázok és a kódot sem felejtettem el 1 perc alatt. Próbáltam a környező számokkal is, hátha elcsúszott valamelyik a beállításnál, de semmi.
Ha holnap visszaviszem teljesen hülyének fognak nézni, mondván biztos én rontottam el/felejtettem el a kódot. Talán még vissza sem veszik. Mit csináljak?
Ismerős történet, nálam az volt hogy a haverom azzal tréfált meg hogy fogta és a sajátját rakta fel az én bicómra aztán elment, én fél óráig szenvedtem vele majd hazamentem gyalog és visszafele menet vittem bátyámat aki fogta és levágta a fenébe. Másnap reggel mondta haverom hogy elfelejtett felhívni hogy elmondja hogy poénból kicserélte a dolgot, de akkor már késő volt szét lett vágva a francba XD Aztán vehettem egy újat.
Fogod visszaviszed legfeljebb elmondják hova menjél ha ilyen gondod van akik majd feltörik neked.
A kérdéstől eltérve: mit akarsz lezárni vele, mekkora értékű biciklit? Vagy csak arra kell, hogy ne dőljön el a bicikli? Csak mert egy ilyen cucc pont 1500-al kerül többe mint amennyit ér.
A melóhelyemen a parkolóban lévő biciklitárolóból loptak el több biciklit, mind ilyen 150-200ezres gépek voltak, teszkós lakattal lezárva.
Nem nagy értékű a biciklim (50ezres) és csak alkalmanként használom és kötöm ki valahol.
Egyébként a zárat Decathlon-ban vettem, ezért külön felháborító, hogy nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!