Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Elromlott a shotgunom, mit...

Elromlott a shotgunom, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Naszóval,van egy JT-3-as shotgunom, ami a napokban elromlott. Nem vagyok egy nagy szakértő a témában,csak hobbi célból vettem meg, és itthon lövöldözök vele konzervekre..

az a probléma, hogy ha hátrahúzom a szánt(?),az nem akad meg,hanem egyből visszamegy,így nem húz be golyót,és a rugót se feszíti meg. Mi lehet a baj?

2011. nov. 1. 13:56
 1/9 nyuszi743 válasza:
Vidd el valami fegyverkereskedésbe és kérdezd meg az eladót, hogy mi a teendő. Az a legbiztosabb.
2011. nov. 1. 15:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Bocs az Offért,de erre naon kiváncsi vok.Hogyan kaptál fegyvertartási engedélyt?Mert ugye van pszichológiai vizsgálat,gondolom ne vagy őrült,ugyh átmentél.Van lőgyakorla,gondolom jól lőttél,van vizsga,gondolom tudtad a szabályoka,de a legnehezebb.Mi volt az ondokod?Mert ugye csak nyomós ondokkal adnak ki engedélyt.De ha csak hobbi,akk hogyan kaptad meg?Csak mert én is szeretnék,de az össz okom rá a hobbi és az önvédelem.Pls válaszolj mert naon kiváncsi vok.
2011. nov. 1. 21:33
 3/9 A kérdező kommentje:

Őő..ez AIRSOFT.

Olvass,mielőtt mondasz valami baromságot.

2011. nov. 2. 19:54
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem írtad,h airsoft.Ha arra célzol,h nem feszíti meg a rugót,azt is félre lehet érteni.Az igazi sgotgunokban is van tugó,amit meg kell feszíteni,csak máshol,úgyh ez is 2értelmű.A valódi shotgunok akkor feszítenek meg rugót,amikor a szánnal pumpálsz,és ezzel betöltöd az új golyót és kidobod a régi hüvelyt.Szal inkább te írj normálisan,mielőtt lebarmozol bárkit.

(Am csak én vok olyan,h ha vmien tárgyról szó van,akk nekem a valódi jut eszembe elsőnek,nem pedig a játék?)

2011. nov. 3. 00:28
 5/9 anonim ***** válasza:
*rugót.
2011. nov. 3. 00:30
 6/9 A kérdező kommentje:
Itt igazad van, bocs. Amúgy, hasznos válaszod is van?
2011. nov. 3. 10:15
 7/9 A kérdező kommentje:
És a kulcsszavaknál ott van, hogy "airsoft"...
2011. nov. 3. 10:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Jó,nem néztem a kulcsszavakat.Am igen,van hasznos válaszom is.
2011. nov. 3. 12:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Én a helyednben elvinném 1 üzletbe.Valószínüleg nincs komolyabb baj,csak szennyeződés került az újratőltő eszközök vmeikébe,vagy a szán akasztójába,ezért nem húzza meg.De az is lehet,h elszakadt a lövegrugó,azt adnak újat 1000-1500 ft.-ért(már ha olyan 7,5J-osod van).De mondom,vidd el 1 szaküzletbe,ott remdbehozzák.
2011. nov. 3. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!